Finanční ohodnocení po několika letech práce pro firmu odpovídá cca.nástupním platům u jiných firem na stejné pozici
Množství práce vs. peníze
Před zavedení nějaké změny není konzultováno s lidmi, kterých se nejvíce týká.
Časté změny v programu, ve kterém se pracuje a díky tomu občasná nefunkčnost věcí, které člověk potřebuje ke své práci.
Lidi ve spodnější části pyramidy jsou dle mého často přehlíženi a jejich přínos pro firmu není tolik oceněn. Absence nějakých pochval (alespoň v mém případě).
Poměrně pravidelně se stává, že manageři nejsou schopni odpovědět na pozdrav, což zde vytváří ne úplně OK atmosféru
Kolektiv lidí se stejnými zájmy a koníčky
Skvělé benefity, vč. akcí pořádaných firmou pro zaměstnance
Příjemné a přátelské prostředí
Možnost neustále zkoušet něco nového
Zábava a nijak velký tlak
Finanční ohodnocení bych si představoval vyšší, ale není tak nízké, abych si mohl stěžovat; přeci jen se v práci "nepředřu" a opravdu mě baví, což mi to kompenzuje
Rodinná firma se velmi rychle mění na sterilní korporát.
Neférový, nekorektní, manipulativní až sprostý přístup vedení.
Neadekvátní finanční ohodnocení.
Propojení soukromého a pracovního života, dělat něco, co je zároveň i naším koníčkem, stejné zájmy s kolegy. Neformální atmosféra, srdcem stále "punkáči", ale benefity máme jako málo který korporát. Sen každého muzikanta, pracovat pro kytary.cz :-).
zázemí mimo hlavní kanceláře (sklad atd.), jinak všechno skvělý.
Pleasant work environment
Pohoda, tím bych to asi vystihla nejvíce :-). Každou chvíli si tu někdo brouká, hraje na kytaru, bubnuje, směje, k tomu navíc voní káva z naší skvělý kavárny. Usměješ se a úsměv se Ti několikrát vrátí!
Jde hlavně o marketingové a manažerské pozice. Správně nakupovat, hledat nové dodavatele, rozšiřovat podvědomost k zákazníkům, nacházet cestu když se nedaří atd.. Kytary.cz má ale spousta i jiných pozic, který nejsou tak náročný.
Did you find kytary.cz (AUDIO PARTNER s.r.o.) interesting?