Employer
Co-workers
Managers
Satisfaction
How do the employees evaluate their salary?
Drtivá většina zaměstnanců si rozumí nejen pracovně, ale i svými zájmy. Kolegové mají ve většině případů dost podobné životní priority a i za sebe mohu říct, že se ze spousty kolegů stali kamarádi. Nikdo se nemusí bát se vyjádřit (ať už vlastním slovníkem, stylem oblékání, tetováním...) a všichni tu mají pochopení pro potřeby ostatních. Nikdo tu po nikom nešlape.
Pohoda, tím bych to asi vystihla nejvíce :-). Každou chvíli si tu někdo brouká, hraje na kytaru, bubnuje, směje, k tomu navíc voní káva z naší skvělý kavárny. Usměješ se a úsměv se Ti několikrát vrátí!
Kytary.cz pracují s komunitou. Pořádají vlastní festival, organizují řadu workshopů a vzdělávacích akcí. Vydávají literaturu, provozují magazín Frontman, a taky mají nejlepší YT kanál v ČR. Není to jenom o tom něco prodat :)

Tykáme si, chodíme spolu na kafe nebo na obědy. Jistě, že máme i klasické porady, ale většina věcí se řeší v klidu a lidsky. Už je nás opravdu hodně, tak musíme mít procesy a pravidla. Rozhodně to není tak, že když člověk chce propisku, musí vyplnit 7 formulářů, schválí to 3 nadřízení a pak se měsíc čeká :D Máme své vlastní slangové výrazy, které používá téměř celá firma. Chodíme společně na pivo, zahrát ti do zkušebny nebo sportovat.