kytary.cz (AUDIO PARTNER s.r.o.) image

kytary.cz (AUDIO PARTNER s.r.o.)

Maloobchod s hudebními nástroji

Celková spolupráce85 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

61 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 58 %
Za moji práci mě platí slušněříká 2132 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 2437 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 58 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 1117 %
Zaměstnanci doporučují
Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 45

Tykáme si, chodíme spolu na kafe nebo na obědy. Jistě, že máme i klasické porady, ale většina věcí se řeší v klidu a lidsky. Už je nás opravdu hodně, tak musíme mít procesy a pravidla. Rozhodně to není tak, že když člověk chce propisku, musí vyplnit 7 formulářů, schválí to 3 nadřízení a pak se měsíc čeká :D Máme své vlastní slangové výrazy, které používá téměř celá firma. Chodíme společně na pivo, zahrát ti do zkušebny nebo sportovat.

Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 37

Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 32

Pohoda, tím bych to asi vystihla nejvíce :-). Každou chvíli si tu někdo brouká, hraje na kytaru, bubnuje, směje, k tomu navíc voní káva z naší skvělý kavárny. Usměješ se a úsměv se Ti několikrát vrátí!

doporučuje 26

Práci, co dává hlubší smysl
doporučuje 21

Kytary.cz pracují s komunitou. Pořádají vlastní festival, organizují řadu workshopů a vzdělávacích akcí. Vydávají literaturu, provozují magazín Frontman, a taky mají nejlepší YT kanál v ČR. Není to jenom o tom něco prodat :)

Zaujala / nezaujala vás firma kytary.cz (AUDIO PARTNER s.r.o.)?