Firma, která stále roste a vyvíjí se.
Jestli jste ze světa hudby a kultury, určitě si s kolegy budete rozumět.
Slušné benefity (stravenky, benefitní karta, denní ovocné občerstvení, kuchyňka, slevy a zápůjčky zboží, posilovna, možnost jazykového i softskillového vzdělávání a další), milí kolegové a zkrácená pracovní doba.
Menší nevýhodou může být zeměpisná poloha kanceláří.
Někdy se vyskytne menší selhání, které plyne z komunikačního šumu. O tom se naštěstí ví a pracuje se na zlepšení.
Pracoval jsem v několika velkých firmách ve stejném odvětví, ale zde jsem jednoznačně nejvíce spokojený se svými nadřízenými. Nikdy jsem tu s nikým neměl konflikt, protože v kytarách jsem vždy se všemi nadřízenými mohl mluvit otevřeně o čemkoli.
How would I fit in at kytary.cz (AUDIO PARTNER s.r.o.)?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Přátelská atmosféra, na všem se dá domluvit. Ideální pracovní podmínky pro rodiče s dětmi i aktivního hudebníka. Majitelé nejsou egomaniaci odtržení od svých zaměstnanců a chápou, lidi tvoří firmu.
Skvělý kolektiv, příjemné prostředí, tímto tato firma vyniká. Doporučuji každému, kdo chce pracovat a ne se flákat. Pracovní poměr jsem musel ukončit z důvodu vyčerpání a touha po změně. Stále jsme ale kamarádi :-)
Celý den v práci 9-19h, nestíhal jsem moc osobní záležitosti, ale každému vychází vstříc, pokud je třeba si něco zařídit. Víkendy a svátky - pořád otevřeno. To člověka unaví, když se nad tím zamyslí. Jinak dobré.