Baví mě, že firma má vizi a významně podporuje kulturní scénu. Zisk je důležitý, ale není na prvním místě. Je tady přátelská atmosféra a když člověk chce, může se realizovat.
To nestojí za řeč.
Informal work atmosphere
Tykáme si, chodíme spolu na kafe nebo na obědy. Jistě, že máme i klasické porady, ale většina věcí se řeší v klidu a lidsky. Už je nás opravdu hodně, tak musíme mít procesy a pravidla. Rozhodně to není tak, že když člověk chce propisku, musí vyplnit 7 formulářů, schválí to 3 nadřízení a pak se měsíc čeká :D Máme své vlastní slangové výrazy, které používá téměř celá firma. Chodíme společně na pivo, zahrát ti do zkušebny nebo sportovat.
Meaningful work
Kytary.cz pracují s komunitou. Pořádají vlastní festival, organizují řadu workshopů a vzdělávacích akcí. Vydávají literaturu, provozují magazín Frontman, a taky mají nejlepší YT kanál v ČR. Není to jenom o tom něco prodat :)
There are 13 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?