opakované a nezákonné prodlužování slmv na dobu určitou a to i na úrovni mng.
Neustálé změny v systému odměňování a to i několikrát ročně.
Velmi špatná, až často nulová informovanost ze strany mng.
Centrála nepůsobí jako support, ale řídící prvek. Tzn ať děláte, co děláte, kromě Vašeho nadřízeného Vás, nesmyslně a často protichůdně, řídí spousta dalších lidí...
Jobs for people with no work experience
Vše, co po Vás budou chtít, Vás naučí. Zkušenosti odjinud jsou spíše problém, než výhoda.
Nejvíce si cením práce s kolegy. Je pravda, že původní sestava, se kterou jsme si byli opravdu blízcí a byli jsme sehraní, je dávno tatam a noví mladí perspektivní stojí za vyliž polevu...
Naprostá nespokojenost je tady s těmi nadšenými hodnoceními přede mnou. Evidentně to zadává někdo z vedení.
Pracujete bez informací, veškeré změny se tutlají až do provedení změny, takže naprosto nejste připraveni reagovat. Nadřízeného vidím asi 1x měsíčně a to když se potkáme. Postup není možný, a když, tak něco za něco...
Extrémně nízká mzda za hodně odpracovaných hodin a hodně práce. Není zde žádná hodinová sazba, ale hodnotí pomocí ,, šišek" , které získáte z prodeje, který ale nelze moc stíhat, jelikož po vás požadují spoustu dalších věcí za počítačem. Neustálé opravování chyb pro vedoucím, který na pokladně vůbec neuměl, ale lozil tam často, aby veškerý prodej byl jeho. Je zde hodně negativního
Volné dny v týdnu, možnost naplánovat si volno dopředu. Pracovní doba.
Šílený systém reklamací, kdy se člověk doprošuje ostatních kolegů na centrále a dodavatelů o informace k reklamacím, má
finanční zodpovědnost a modlí se, aby stihl 30-ti denní zákonnou dobu pro vyřízení reklamace.
Jobs for people with no work experience
Žádná očekávání, neznalost postupů z jiných firem a tudíž jim nesmyslné pracovní postupy nepřijdou úplně na hlavu postavené.
Nepříjemná atmosféra kde je naprosto vše problém. Měnící se podmínky ohodnocení, tak aby byla spolupráce výhodná jen pro firmu. Vysoká časová náročnost 50-60 hod tydne. V této spolupráci se hledalo velmi těžko cokoliv pozitivního, čili jsem rád za její ukončení.