Na zaměstnavateli naprosto ničeho. Nejvíc jsem si cenil kolegů, vztahů s nimi a náplň práce, která mne bavila. Na zaměstnavateli ale k cenění nebylo nic.
- změnit majitele
- vyměnit management
- vytvořit funkční firemní procesy a postupy
- zavést benefity pro zaměstnace
- zavést plovoucí pracovní dobu
- zavést možnost práce z domova
- radikálně zvednout mzdy
- vyměnit majitele, protože s aktuálním se nic nezmění
Tohoto zaměstnavatele nedoporučuji. Typická firma, která se drží hesla hodně práce za málo peněz. Jestli chcete žít za minimální mzdu a být věcně v práci, tak vřele doporučuji..;)
Více si vážit zaměstnanců a nechovat se k ním jako k spotřebnímu materiálu. A mohli by dodržovat zákoník práce.
Vzali mladého kluka bez zkušenoskostí, z ulice, zeleého jak brčál a naučili mě vůbec chodit do práce a vážit si práce
Tato pobočka už bohužel zanikla, jinak v práci byla spousta problémů: hlavně že neexistovalo žádné zabezpečení zboží a při výskytu krádeže nesli prodavači finanční zodpovědnost. Celý koncept systému odměn byl postavený na hlavu: člověk by placen podle toho kolik zboží nanutí zákazníkům. Jistě ve velkém byznysu to možná funguje, ale v malém obchodě s elektrem to nefunguje ani náhodou. 3/4 zákazníků se šli do obchodu jen podívat a zboží si objednali na internetu.