Cením si, že nechodíme do kanceláří na "píchačky". Líbí se mi variabilita práce, tedy že nesedím každý den v jedné kanceláři od do. Působíme s kolegy po celém kraji, což obnáší velkou míru samostatnosti a vzájemné důvěry, že bude práce dobře odvedena i bez každodenního dozoru. Dále fajn lidi v kolektivu, kariérně nesoupeříme, pomáháme si vzájemně.
Částečně se mzdou. V rámci úsporných opatření i před nimi jsme bez bonusů.
Určitě podpora ze strany nadřízených a kolegů. Kdykoliv a s čímkoliv se na ně mohu obrátit.
Všichni moji kolegové jsou velice pracovně a časově zaneprázdněni. Takže se mi občas stalo, že jsem potřebovala něco řešit urgentně a nikdo mi nezvedal telefon.
Ad plat - "jinde" by mi zaplatili lépe. Ale to jinde znamená zas neviditelnou cenu za fajn život pod tímto zaměstnavatelem. A me důvody práce tady nejsou ekonomické.
Možnost pracovat z domova. Flexibilní pracovní doba, do jisté míry. Zajímavá práce.
V oboru a v managementu obecně hodně stresu, administrativní zátěž, nejistota financování projektů. Pomalá obměna lidí ve vedení HQ. Hledání/vymyšlení pozic pro matadory ačkoliv dlouhodobě nemají výsledky.
Varied work
V pozicích se často setkáte s různými aspekty agendy nebo projektu. Je potřeba zapojit mix různých dovedností. Možnost učení se dalším tématům, technologiím.
Freedom and independence
Rozhodování o své denní agendě, prioritizace tasků po domluvě s nadřízeným nebo samostatně. Možnost zapojit se do agend i přímo nesouvicejících s pozicí. Nápady vítany.
Oceňuji vstřícnost, jasná etická pravidla, kooperativnost, možnost se rozvíjet v oboru, důležitý je cíl, hledání nových cest a možnost podílet se na jejich tvorbě.
Relativně nižší mzda, která je daná obecným ohodnocením sociální práce.