Notino je mezinárodní firma, proto v každém oddělení se musí řešit všechny trhy (španělský, polský, anglický a další). Operátoři v zákaznickém call centru musí také umět více jazyků, angličtina není jediný jazyk, který se používá.
Work in a team of young people
Pracuju v oddělení cenotvorby a moje nadřízená i ostatní kolegové jsou velmi mladí, většinou do 30 let. Celkově ve firmě pracuje spousta mladých lidí, zhruba do 40 let. Všichni jsou velmi milí a příjemní, samozřejmostí je tykání všem kolegům.
Možnost dostat se k zajímavým projektům. Člověk tu dostane velký prostor pro uplatnění svých nápadů, je mu důvěřování. Notino nás nezatěžuje zbytečnou administrativou. Panuje tu příjemná a přátelská atmosféra.
V Notinu jsem pracovala pouze sezónně jako brigádník, avšak oproti mým jiným přivýdělkům, musím říct, že tato práce v příjemném kolektivu ochotných lidí, kteří nemají nejmenší problém s čímkoli pomoci, byla velmi příjemnou zkušeností