Podpora vedení, v pohodě kolektiv (ale to záleží na konkrétní směně a pobočce)
Slušný plat vč. prémií a příspěvků na Vánoce a letní dovolenou, i další benefity byly ok
Vstřícnost při plánování směn
Jistota stabilní firmy
Vhodné i bez zkušeností
12hodinové směny krátký /dlouhý týden, ideální pro svobodné lidi nebo s odrostlejšími dětmi, ale ne s malými + nesmyslný požadavek si k těmto dvanáctkám odpracovat jednou měsíčně ještě jednu navíc
Silná a stabilní společnost. Stálá pracovní doba. Mohu si organizovat soukromí. Spoustu benefitů a výhod. Společnost Hornbach je super.
Velmi špatná komunikace záležitostí přímo souvisejících s pracovní náplní. Tragické zaškolování nových kolegů. Mzda, která nekopíruje inflaci. Nejsou velké rozdíly v odměňování, nejsou odměny za práci navíc. Někteří manažeři nejsou kompetentní, přesto to nikdo neřeší. Na jednu stránku si říkáme že jsme jeden tým, ale všichni si hází klacky pod nohy a pomlouvají se. Neupřímnost, závist a faleš se tu usídlila. :-( Což je veliká škoda.
- v porovnání s konkurencí slušná mzda
-pracovní doba (dlouhý, krátký týden)
-slušné benefity (např. penzijní,dovolená,příspěvky na vánoce...)
-vedení by mohlo mít více respektu k realitě (takové umělé vytváření reality,přerozdělování,nerovnoměrné požadavky na výkon zaměstnance.něco takového nebylo snad vidět ani v komunistické ekonomice, před rokem 1989).
-kolektiv se nám bohužel vůbec nevyvedl
firma není progresivní co se týče podmínek pro zaměstnance, do covidu nemožnost HO, není pružná pracovní doba, pracovní zázemí není ideální, parkování pouze pro služební vozy, lokalita kanceláří nevyhovující, stejně tak jako společný open space. Velmi špatná interní komunikace vůči zaměstnancům.
Přátelská atmosféra, vzájemná důvěra, zázemí nadnárodní společnosti.
Mzda, která nekopíruje inflaci. Nejsou velké rozdíly v odměňování, nejsou adhoc odměny za práci navíc. Není možné se kariérně posouvat. Někteří manažeři nejsou kompetentní, přesto to nikdo neřeší. Rigidní přístup k benefitům.
Did you find HORNBACH BAUMARKT CS spol. s r.o. interesting?