Nejvíce si cením pracovní doby. Krátký / dlouhý týden. Benefity jsou slušné ale osobně bych rád aby se rozrostly například o indispoziční volno (dnes téměř v každé společnosti.
Oceňuji skvělý kolektiv a prostor pro vlastní rozvoj.
Nedostatečná je práce s motivací. Chybí lidská pochvala (Ne e-mail, ale osobní). Bonusy by měli být za kvalitu práce a ne automaticky. Jako další bonus bych uvítal příspěvek na dopravu do zaměstnání.
Vynikající domluva co se týká směn.
Snažili se mi dát co nejvíce prostoru a pomáhat mi s vykonáváním mé práce.
Každý se věnoval svojí práci, ale když jste je poprosili a pomoc nevadilo jim opustit stanoviště, poradit a pomoci.
Někdy mi přišlo, že když se pracovníkům nechtělo pracovat tak se zastavili a začali si povídat i když bylo práce nejvíce, ale to se stávalo vyjímečně.
Freedom and independence
Svoji práci můžete dělat jak se vám chce, pokud na konci dne budete mít vše hotové.
Kreativita při balení taky neuškodí. Po zaučení vás nikdo nehlídá, dokud si neřeknete o pomoc.
Flexible working hours
Snaží se, aby vám bylo vyhověno na pracovní době. Vždy se domluvíte, aspoň pár dní dopředu, kdy můžete a kdy ne.