Moc toho není, snad jen, že mají možnost čerpání až 5000 z FKSP, jako strava je možnost výběru ze 6 jídel ... nic víc, jako bonus nevidím
Komunikace s vedením je na bodu mrazu, komunikace s nadřízeným je zaujatá a neudělá pro své podřízené vůbec nic, aby zůstal/a hezký/á v očích vedení. Veškeré mimopracovní akce jsou pouze pro lékaře, nebo sestry a pro ostatní ošetřující personál není bohužel vůbec nic.... Jste tam pro všechny jen, jako podržtaška a niemand, na kterého si můžou vyřvat svou špatnou náladu. Ačkoliv mám vzdělání jiného směru, než je zde potřeba, je jedno jestli máte vysokou, střední školu, nebo pouze základní vzdělání, je zde s vámi nakládáno na těchto nelékařských pozicích se všemi stejně.
Ve FN Motol jsem pracovala jako svobodná holka, přínosy: velká nemocnice, obchody, služby, sehnalo se tam vše a nemuselo se ani vyjet do města, když se nechtělo nebo nebyl čas, vytvoření spousty známých jak kamarádek tak z řad zdravotníků, bydlení na ubytovně hezké, levné, je velká, takže občas rušno bylo, u vstupu na ubytovnu je ostraha, která hlídala vstupy lidí...ubytovna by asi zasloužila opravit z venku, ale je to velký komplex,uvnitř bydlení slušné...dostačující s balkonem, za nás po dvou na pokoji..je blízko nemocnici, takže rychle jste v práci, nemocnice velká, vše pěkně značené, popsané, moderní, získání kvalitní praxe a odbornosti do života, stravování- byl výběr z pěti jídel, možnost i večeří, příspěvky na stravu...moc nám chutnalo, další obchod s jídlem u jídelny...nyní skvělá dostupnost mhd- metro...za mě krásných 12.let ve FN Motol po všech stránkách, na které vzpomínám dodnes...
V porovnání s nynějším zaměstnáním a s tím, jací jsou na sebe lidi zlí a oškliví, zejména to, jak zákeřné dokáží být na sebe ženy, mě nic nenapadá...bylo to tam fajn jak po stránce pracovní tak osobní...a slabé ,,přeháňky '' se rychle přehnaly a bylo zase fajn...
Nedůvěra, pomluvy, donášení.
Nemožnost dalšího vzdělávání v oboru.
Order and rules
Na vše jsou vzory, které se musí používat. Pevná pracovní doba, jen přestávka na oběd, prakticky si není možné ani nic napracovat. Člověk dostává příkazy, které má vykonat, diskuze neexistuje. Očekává se, že vydrží 8 hodin denně pracovat na počítači.
Security and stability
Máte jistotu výplaty každý měsíc. Práce je zde spoustu. Když vydržíte, získáte i prostředky z FKSP.
Výborné renomé nemocnice u zahraničních zaměstnavatelů. V CV hodnotí pozitivně. Naučíte se mnoho dovedností na multioborovém pracovišti. Chce to ale hodně pevné nervy. Staniční sestry jsou arogantní až hysterické. Pokud to nevzdáte hned a vydržíte hledat ,tak světlé výjimky najdete. Mně se tak povedlo až po 8 měsících. Teď jsem spokojen.
kolektiv fajn,jen hodne smen pri rodine a problem nastal kdyz dite onemocnelo,dote doby vse fungovalo,jakmile nastal paragraf nebo neschopnost pro zanet slah se vse obrátilo, nadřízena byla neprijemna..
oddeleni jako takove funguje precizne,pece na vysoke urovni,jen některé pracovniky by bylo treba vyměnit
výhody FKSP, pak již nic.Záleží kdo je Vás vedoucí a pracovní vztahy se horší stálou změnou na pracovišti
Pokud vice lidí odchází z pracoviště,není to v zaměstnancích ,ale vedení Motola by mělo řešit také proč se co děje a vedoucího hnít k vysvětlení.Vedoucí se musí chovat čestně,nevymýšlet lži aj..
plat, celkove podmienky, zastarale vybavenie, niektore nepochopytelne veci ako pri vystupu ze zamestnania som musela obehat useky pro pečatku aj ked som s nimi nemala nič spolocne jak knihovna ubytovna a pod
Did you find Fakultní nemocnice v Motole interesting?