Vrcholové vedení by v určitých aspektech mělo dávat více prostoru pro projevení lidí, kteří jsou kompetentní ke změnám něco říci. Zbytečně by se pak nemusel zavádět naprosto nesmyslné "inovace"
spoustu volna, možnost se rozvíjet, možnost věci zlepšovat, malé vývojové týmy, všem dole záleží na přidané hodnotě
Nejvyšší vedení nám nedává směr a důvěru, ale chce konkrétní způsoby řešení. Zároveň je tu tlak na agil. Dohromady to znamená více administrativy, kdy cíle jsou projektové, ale vykazovat musíme jako ve scrumu :D
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Oceňuji benefity jako nadstandardní volno, příspěvky na DPS a do Cafeterie.
Časté střídání zaměstnanců, včetně vedoucích pozic. Časté změny v procesech a postupech. Velký tlak na prodej produktů a počet proběhlých obchodních schůzek za den. Časté náslechy manažera na schůzkách a náslechy na telefonáty.
Má výborně nastavený systém benefitů, kde si můžete zvolit z balíčků. 25 dni dovolené, 5 sickday, 12 myday a 2 dny na charitu.
Za 4 roky ve Spořitelně jsem zažila 8 manažerů. Z těchto 8 manažerů bylo schopno svoji práci dělat fér a poctivě pouze 3. Od zbytku nám nebylo dopřáno podpory, pochvaly, jen úřažených proslovů, jak jsme neschopní. Střední management ve Spořitelně považuji za velký problém. Ačkoliv pravidelné chodí dotazníky spokojenosti, nic se nikdy nezmění, protože si jen kus masa a tvůj názor nikoho nezajíma.
Co se týče pracovního prostředí, není přispůsobené 8 hodinnové práci na PC. Máme k práci dost malé tablety, stoly nepřizpůsobené celodennímu sezení... Bolest zad a hlavy je u všech kolegů běžná.
Plány jsou neustále navyšovány a tlak, který již vyše zmíněný střední management vyvíjí je neúnosný. Přijde mi potom úsměvné jak se celá Spořitelna tváří jak jedna velká šťastná rodina..
Unconventional perks
Spořitelna nabízí nadstandardní benefity. 42 dní volna, 2 dny na charitu, benefitplus, stravenkový paušál plně hrazený zaměstnavatelem, vysoký příspěvek na penzijko, právní poradenství, zaměstnanecké slevy na produkty,…
Naučíte se trpělivosti. Co se týče benefitů příspěvky do cafaterie na penzijko stravenky za mě nejlepší. Práce je náročná na psychiku Pokud bych nemusela odejít ze zdravotních důvodů jsem tam stále.
Jeden den s naší kolegyní Sandrou
Finanční zdraví klienta na prvním místě
Granty pro zaměstnance