Na Nordicu je z mého pohledu příjemné nastavení - nejde o anonymní korporát, zároveň ale ani o úplně malou společnost, kde na nic nejsou lidé. Ve firmě se toho děje hodně a není problém se do změn zapojit a často je i ovlivnit. Pokud má člověk rád změnu a pořád ještě převážně příjemnou dávku nejistoty, má ve společnosti určitě šanci se realizovat.
Mnoho cílů, které jdou v některých případech proti sobě - míří na stejné zdroje a je obtížné vybrat a dodržovat priority. Někdy je nevýhodou rozdrobenost firmy - vychází z dosud nedokončené integrace a omezení spojených s covidem, které v různém rozsahu trvají už téměř 2 roky. Některé úkoly by se lépe plnily napřímo než po telefonu nebo mailu.
Myslím, že by to chtělo více sofistikovaného řízení. Jasný cíl, úkoly a vyžadování jejich plnění. Zejména v oblasti dostupnosti a kvality naši sítě a tedy i produktů.
Nejsem sice úplně v přední linii, ale snaha prodejcu vychází dost vniveč, když máme až 40% nerealizovatelných poptávek - podle mě naší vlastní chybou