Značka Mercedes-Benz Trucks a její produkty stále mají svou kvalitu a prestiž, na což může být zaměstnanec pyšný.
Otřesná firemní kultura typu “dobře už bylo". Sem do práce nechodí rád skoro nikdo.
Neférové jednání oddělení HR a některých seniorních pracovníků. Na jejich slovo není moudré se 100% spoléhat.
Chabé možnosti kariérního růstu.
Špatně navržené kanceláře v průmyslové oblasti, kde v okolí není kromě skladů téměř nic.
Stabilní firma, ve které se člověk nemusí bát o místo. Výplata chodí včas a bez problémů. 3x sickday za rok je příjemný benefit. Kolegové jsou opravdu extrémně rozmanití ale je jich zde stále dost příjemných a ochotných poradit a pomoct. Je tu i spousta “divnolidí” ale ani ti nejsou zlí :)
Firma jen jako dinosaur… zaseklá v prehistorii… ačkoliv slibovali při nástupu homeoffice, tak tato dnes už standardní možnost práce je tady sprosté slovo. Prapodivné přístupy v karanténních opatřeních v období covidu.
Zaškolení přímím nadřízeným a kolegou nově příchozího zaměstnance proběhlo zasypáním prezentacemi o procesech a to bylo vše… když jsem se zeptal na detaily po delší době tak se na mě tvářili, jakto že to jako neumím. Následné vysvětlení dotazu bylo v režimu “já ti to teda vysvětlím ty nechápavý xxx”. Seznámeni se s prací v programech a firemních systémech probíhá samostudiem, i když se člověk zeptá na základní vysvětlení. Ve finále se nikdo moc nezajímá co děláte (tohle je za mě nevýhoda, protože jak se pak člověk muže zdokonalovat v tom co dělá když naprosto neví jestli padá jeho práce na úrodnou pudu)
Zaujala / nezaujala vás firma Daimler Truck Česká republika s.r.o.?
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?