Our Churchill Offices
Work Life Balance
Stable Company
Stable Company
Smysluplná práce+9

Fortuna Entertainment Group a.s.

Činnosti heren, kasin a sázkových kanceláří

We pride ourselves on our vibrant company culture, upheld by our values: Accountable, Bold and Customer Centric. We offer a range of benefits designed to support your well-being and career growth, including hybrid working arrangements, annual bonuses, sports benefits, individual development plans, and more. Ready to join the team? Explore our sportsbetting, gaming and It jobs for English speakers in Prague and beyond.

z umístěním kanceláří, dobrá dostupnost
IT oddělení , nedostatečně odvedená práce většinou, věci jsou pozdě a ve špatném stavu, kolikrát to práci prodlužuje než zkracuje, spousta bugů ,oprava pak trvá dlouho
Napsáno:leden 2026

chytří kolegové, kterým i já mohu trochu pomoci být lepšími
řešení UX/UI pomocí externí agentury. Bylo řečeno, že je to dočasné, do konce 2025, ale nevypadá, že by to někdo řešil. Je třeba mít užší spolupráci s těmito lidmi a externí agentura bude dělat cokoliv jim řekneme, i když to nebude správně, protože za to dostane zaplaceno.

Exciting Job Content

Pracovní prostředí Zajímavá náplň Dobrá parta
Osobně nepociťuji negativa.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2026

Kolegové, prostředí kanceláře, máme prostor dělat nové věci
Benefity by opravdu dokázaly být lepší. Velmi bych ocenil možnost práce ze zahraničí.
Napsáno:leden 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Fortuna Entertainment Group a.s.?
Spolehlivost vyplácení mzdy. Čtvrtelní prémie. Benefity v hodnotě 15 tisíc ročně, které mohu využít na různé aktivity, koupi knih, léků, dovolených. Skvělé zázemí na centrále společnosti, ovoce, občerstvení, káva.
Práce v mnoho programech z nichž některé nefungují jak mají. Chyby v bonusových kampaních. Hodnocení od klientů za něco za co operátor nemůže a to beru jako největší nespravedlnost za vykonanou práci.
Napsáno:leden 2026

The company culture is great - people are open, helpful and chill. Very not-stressful environment
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:leden 2026

Skvělé umístění kanceláří. Zázemí v kancelářích. Plovoucí pracovní doba. Možnost práce z domu. Možnost dohodnutí se na individuálním přístupu při zohlednění přístupu a požadavků.
Chybí aktivní individuální koučing pro urychlení osobního růstu. Zrušena podpora výuky cizích jazyků. Chybějící pocit lídra, který by uměl pozitivně motivovat.
Napsáno:leden 2026

Mám práci za kterou jsem placen. Benefity jsou fajn. Jsem akční v řešení úkolů.
Výplata by mohla být malinko vyšší :-)
Napsáno:leden 2026

Celková kultura firmy. Skvělí kolegové, možnost pracovního růstu, tak i čas na rodinu.
Napsáno:leden 2026

Ja jsem velmi spokojena. Mam super team a skvělé manažery. Co okolo sebe vidim, tak je tu hodne skvělých a schopných lidi, především mezi běžnými zaměstnanci a nižším managementem.
Nejvyšší vedení si bohužel neváží lidí které ma, vyhazuje lidi nezávisle na výkonu, a přichází s jinými celkem náhodnými rozhodnutími na zaklade čísel místo aby se seznámili s firmou a pochopili z čeho ta čísla vychází a dělali rozhodnutí z toho, jak firmu znají a rozumí jí, ne z toho, ze chtějí změnit náhodná čísla, která neví odkud se berou a proč.
Napsáno:leden 2026

Zaujala / nezaujala vás firma Fortuna Entertainment Group a.s.?