Manpower - agentura práce

Oceňuji benefity stravenky všechno co se týče těchto věci ale své hodnocení stojí hlavně na tom že mi manpower konkrétně v kvasinach v době koronaviru dala výpověď ze dne na den a jako důvod byl udán rozvázání smluvních podmínek se Škoda auto ale podle mě vám nikdo nemůže dat výpověď jen tak když už sem byl po zkušební a bez nabídky další spolupráce dali mi sice nabídku práce v mladé Boleslavi ale to je pro mě nereálné a nic víc ani nějaká výpovědní smlouva zápočtový list nic podle mě todle bylo špatně co se týče mě spolupráce u společnosti Manpower
Napsáno:duben 2022

Naučil jsem se zde jednu věc - držet se co nejdál od Manpoweru.
Zaměstnanci pro ně jsou spíš roboti než lidi, snadno nahraditelná pracovní síla. Podle toho je s nimi také zacházeno.
Napsáno:prosinec 2021

Výplata je pravidelně na účtu..
Pod agenturu už bych nešla, neznamenáte pro ně nic , jen pár písmen na papíře...
Napsáno:červenec 2020

Nebyla jsem vůbec spokojená, chování vůči lidem bylo katastrofální.
Chování koordinátora vůči lidem bylo katastrofální. Zaměstnanci firmy, se vůči lidem chovali přezíravě a s opovržením, koordinátor nezůstával pozadu. Nátlak na zaměstnance vůči přesčasům, že "musí" chodit, otřesné.
Napsáno:květen 2020

Pár věcem mě to naučilo.
S koordinátorem, je neochotný ,arogantní pořád samé práce přes cas... neuměl pochválit nic

Manpower v Mladé Boleslavi vezme úplně každého

Pružnou pracovní dobu
Práce v Manpoweru je pro lidi co můžou být 16hodin v práci
Napsáno:září 2019

zajímavé benefity
změna pracovišt,nepřetržitý provoz
Napsáno:listopad 2019

Vadí mi ze neberou lidi a po některých dnech plus měsících vyhodí jen ze jím nemají jak platit. A to vám naslibuji co komukoliv.
Napsáno:květen 2019

Volné víkendy+, špatná organizace práce, konec odpolední pracovní doby nevyhovující zaměstnancům jezdícím směr Frýdek, Kozlovice. Nesplněné sliby agentury týkající se platu, dopravního spojeni. Nedostatečná kvalita jídla, chybějící příbory, špatná organizace doby vydeju jídel v jídelně, poruchové automaty v odpočinkové místnosti, špatná organizace příchodu a odchodu - z důvodu špatně funkčních rámu a tedy pozdní příchody a odchody - kdy zaměstnanec přijde včas do práce, ale na pracoviště se dostane ne svou vinou pozdě a je penalizován, při 3 pozdním příchodu byt o minutu, je propuštěn.
Predesle bylo dostacujici
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:duben 2019

Je to lepší než být na dlažbě a pracáku. Ale řídí to jak hurvínci válku. Odborné práci nerozumí, na školení vás v zásadě nepošlou, udělejte si je za své nebo online mimo pracovní dobu, takže rozvoj znalostí moc není. Plat neroste ani o inflaci, byť aspoň díky za to a panuje neustálý tlak na co nejvíc práce v nejmenším počtu lidí s co nejnižšími náklady... Prostě pracovní agentura par excelance.
Mzda chodí na hraně výplatního termínu, párkrát dorazila až po něm. Benefity - stravenky - chodí pokaždé jindy a v zásadě za minulý měsíc na konci následujícího měsíce s tlakem na přechod na elektronické. Chybí podpora rozvoje znalostí a specializace v oboru. Vše jak handlovat na trhu o cenu koně. Vše související s náklady je problém, školení, adekvátní pracovní pomůcky, zvýšení hodnoty stravenek (do limitu odečitatelného firmou z daňového základu), práce na hraně lidských zdrojů.
Napsáno:listopad 2018

Ze začatku milé jednáni pak už ne
Agenturní firma mě zklamala 1)plat nebyl takovy jaky sem od smlouvy očekávala 2)byl problém na pracovišti a i při oznámení se nic neřešilo, nefér jednání 3)na pracovišti je stres a od některých lidí velká šikana firma řeší problém tak že vyhodí ty kteři se to snaží řešit mám bohužel osobní zkušenost.
Napsáno:únor 2019

Zaujala / nezaujala vás firma Manpower - agentura práce?