Oceňuji benefity stravenky všechno co se týče těchto věci ale své hodnocení stojí hlavně na tom že mi manpower konkrétně v kvasinach v době koronaviru dala výpověď ze dne na den a jako důvod byl udán rozvázání smluvních podmínek se Škoda auto ale podle mě vám nikdo nemůže dat výpověď jen tak když už sem byl po zkušební a bez nabídky další spolupráce dali mi sice nabídku práce v mladé Boleslavi ale to je pro mě nereálné a nic víc ani nějaká výpovědní smlouva zápočtový list nic podle mě todle bylo špatně co se týče mě spolupráce u společnosti Manpower
Nebyla jsem vůbec spokojená, chování vůči lidem bylo katastrofální.
Chování koordinátora vůči lidem bylo katastrofální. Zaměstnanci firmy, se vůči lidem chovali přezíravě a s opovržením, koordinátor nezůstával pozadu. Nátlak na zaměstnance vůči přesčasům, že "musí" chodit, otřesné.
Volné víkendy+, špatná organizace práce, konec odpolední pracovní doby nevyhovující zaměstnancům jezdícím směr Frýdek, Kozlovice. Nesplněné sliby agentury týkající se platu, dopravního spojeni. Nedostatečná kvalita jídla, chybějící příbory, špatná organizace doby vydeju jídel v jídelně, poruchové automaty v odpočinkové místnosti, špatná organizace příchodu a odchodu - z důvodu špatně funkčních rámu a tedy pozdní příchody a odchody - kdy zaměstnanec přijde včas do práce, ale na pracoviště se dostane ne svou vinou pozdě a je penalizován, při 3 pozdním příchodu byt o minutu, je propuštěn.
Je to lepší než být na dlažbě a pracáku. Ale řídí to jak hurvínci válku. Odborné práci nerozumí, na školení vás v zásadě nepošlou, udělejte si je za své nebo online mimo pracovní dobu, takže rozvoj znalostí moc není. Plat neroste ani o inflaci, byť aspoň díky za to a panuje neustálý tlak na co nejvíc práce v nejmenším počtu lidí s co nejnižšími náklady... Prostě pracovní agentura par excelance.
Mzda chodí na hraně výplatního termínu, párkrát dorazila až po něm. Benefity - stravenky - chodí pokaždé jindy a v zásadě za minulý měsíc na konci následujícího měsíce s tlakem na přechod na elektronické.
Chybí podpora rozvoje znalostí a specializace v oboru. Vše jak handlovat na trhu o cenu koně. Vše související s náklady je problém, školení, adekvátní pracovní pomůcky, zvýšení hodnoty stravenek (do limitu odečitatelného firmou z daňového základu), práce na hraně lidských zdrojů.
Agenturní firma mě zklamala
1)plat nebyl takovy jaky sem od smlouvy
očekávala
2)byl problém na pracovišti a i při
oznámení se nic neřešilo, nefér jednání
3)na pracovišti je stres a od některých lidí
velká šikana firma řeší problém tak že
vyhodí ty kteři se to snaží řešit mám
bohužel osobní zkušenost.
Did you find Manpower - agentura práce interesting?