Centrála
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Pobočky - prostředí našich zákaznických center
Stabilita firmy+9

Skupina ČEZ

Výroba, přenos a rozvod elektřiny

Jsme jednou z největších společností v České republice. Usilujeme o to, aby byl energetický sektor udržitelný, ekologičtější a šetrnější k naší planetě. Díky pestrému portfoliu aktivit nabízíme široké spektrum pracovních míst. Orientujeme se na bezpečnost, zvyšování efektivity, podporu inovací, růst odbornosti a vzájemnou spolupráci zaměstnanců. Řídíme se přísnými etickými standardy, chováme se odpovědně k zaměstnancům, dodavatelům, společnosti a životnímu prostředí.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (797)

Kolektiv, různorodost podnikatelských činností, přístup k inovativním technologiím
nedůvěra top managementu vyjádřená plošným zákazem homeoffice
Děkujeme za Váš názor a za to, že jste si našel/la čas se s námi podělit o své myšlenky. Velmi nás těší, že oceňujete kolektiv, různorodost našich podnikatelských činností a přístup k inovativním technologiím. Je pro nás klíčové, aby naši zaměstnanci pracovali v inspirativním prostředí, kde mohou růst a rozvíjet své schopnosti. Na druhou stranu nás mrzí, že jste nespokojený/á s nastavením home office. Zaměstnavatel preferuje práci na pracovišti, protože ta podporuje týmovou spolupráci, inovace, kreativitu, sdílení znalostí a identifikaci zaměstnanců s firmou. Nicméně v rámci Skupiny ČEZ je samozřejmě možné žádat o práci z domova (home office) a posuzuje se a schvaluje individuálně. Děkujeme Vám za práci a za to, že jste součástí našeho týmu.
Firma:ČEZ, a. s.
Napsáno:srpen 2024

Stabilní, silná, česká společnost. Velké množství benefitů. Příjemné pracovní prostředí.

Velmi dobře propracovaný systém školení, neustálý rozvoj a aplikace nových technologií. Možnost karierního růstu, změna pozice v rámci skupiny.

Možnost kariérního postupu
Seberozvoj a posun, je ve skupině ČEZ velmi podporován. Každý ví jaká kritéria je nutné splnit, pravidelné školení pomáhat získávat znalosti, které jsou k posunu nutné.
Moc Vám děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že se Vám líbí systém školení a příležitosti pro seberozvoj, které nabízíme. Neustálý rozvoj a aplikace nových technologií jsou pro nás klíčové, a proto nás těší, že to vnímáte stejně. Podpora kariérního růstu a možnost měnit pozice v rámci skupiny jsou jedny z našich hlavních priorit. Rádi vidíme, jak se naši kolegové učí a rostou. Těší nás, že pravidelné školení považujete za užitečné a že Vám pomáhají dosahovat kariérních cílů. Ještě jednou děkujeme a přejeme Vám mnoho úspěchů na cestě za dalším posunem!
Firma:ČEZ Prodej, a.s.

Unikátní technologie

Rozmanitá práce

Rozmanitá práce

Zaměstnavatel - výroba a stabilní dodávka elektřiny+9

Mám super kolegy i vedoucí. Stabilita firmy je skvělá. Čím déle zde pracuji, tím jsem spokojenější. Mám obrovský prostor pro osobní rozvoj a to jak soft skills, tak i rozvoj v oblasti mé práce.
Nabídka kantýn na EDU je spíše nezdravá a nemoderní, k tomu celkem drahá. Chtělo by to situaci zlepšit konkurenčním prostředím. Stále zvyšující se zatížení administrativou, tabulkami atd. ale chápu, že vše má svůj účel.
Děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste u nás spokojená/ý, že se cítíte dobře ve svém týmu a že máte chuť se dál profesně rozvíjet a zlepšovat se. Co se týče nabídky v kantýnách, určitě doporučujeme Vaše připomínky směřovat do Oranžových schránek. Připomínky se schraňují a jednou za čas se jimi zabývají stravovací komise, které společně s dodavatelem stravování implementují řešení. Dodavatelé také mají možnost zjišťovat spokojenost zaměstnanců se stravováním formou průzkumu. Pokud jde o administrativní zátěž, neustále se snažíme pracovat na zjednodušení procesů a jejich digitalizaci. Vážíme si Vašeho pochopení, že ne vždy to jde tak rychle, jak bychom si všichni přáli. Děkujeme za Vaše cenné podněty, které nám pomáhají k dalšímu zlepšování.
Firma:ČEZ, a. s.
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:leden 2025

jistota v budoucností
peníze, jako vždy chci víc
Firma:ČEZ ENERGOSERVIS spol. s r.o.
Napsáno:únor 2025
Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina ČEZ?

U této firmy máme ještě 183 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Skupina ČEZ?