Pojďte s námi měnit tvář českého zdravotnictví!
Pojďte s námi měnit tvář českého zdravotnictví!
Recepce EUC Klinika
Recepce EUC Klinika
EUC Klinika
EUC Klinika
Učit se a posouvat+8

EUC a.s.

Všeobecná ambulantní zdravotní péče

EUC je zdravotnická skupina, kterou tvoří kliniky, laboratoře, lékárny, prémiová péče Canadian Medical, Centra hojení chronických ran, domácí péče Včelka a Advantis Medical. V oblasti ambulantní péče, mamografie a prémiové péče jsme vůbec největší soukromou společností na trhu.

Všechny firmy (103)

Nejhorší byl přístup přímé nadřízené... Falešná..
Firma:EUC Klinika a.s.
Napsáno:březen 2025

Naprosto se vším jsem byla spokojena
Ne

Dermatologie EUC Klinika

Pneumologie EUC Klinika

Pneumologie EUC Klinika

Prémiová péče Canadin Medical je součástí Zdravotnické skupiny EUC +8

Možnost home office. Přátelský kolektiv, díky kterému se dají některé problémy snáz překousnout. Přístup k online knihovně Bookport. Občasné kulturní benefity (např. vstupenky do divadla, slevové poukazy).
Benefity nejsou příliš konkurenceschopné, zdravotní péče je zajímavá hlavně pro ty, kdo ji často využívají. Chaotické řízení – některé úkoly se dělají zbytečně dvakrát kvůli nejasným rozhodnutím. Časté změny ve vedení firmy, což přináší nekonzistentní rozhodování a nejasné směrování. Mezi odděleními vázne komunikace, což zpomaluje řešení problémů. Mzdy jsou pod průměrem trhu, zatímco množství práce roste a není adekvátně ohodnoceno. Opakovaně slibované navýšení mzdy nebo jiné zlepšení podmínek se často nakonec neuskuteční. Firma rychle expanduje, ale některé procesy za tím nestíhají. Aplikační podpora se vnímá spíš jako call centrum, přestože práce vyžaduje technické znalosti. Nové pracovní pozice nejsou dobře definované ani finančně nastavené, což vede k přetížení a frustraci lidí, kteří je přijmou. Místo zkušených odborníků se často nabírají junioři bez praxe, protože jim lze nabídnout nižší plat, což ovlivňuje kvalitu práce a zatěžuje zkušenější zaměstnance.

Rozmanitou práci
Často dochází k překrývání odpovědností mezi různými rolemi, což umožňuje získat široký přehled o fungování zdravotnických informačních systémů a procesů. Zaměstnanci se setkávají s různorodými úkoly, od technické podpory a nastavování systémů až po komunikaci s uživateli a hledání řešení na míru. Díky dynamickému prostředí a neustálým změnám se práce nestává monotónní a dává prostor pro rozvoj nových dovedností.

Neformální pracovní atmosféru
Práce ve společnosti EUC a.s. je vhodná pro ty, kteří hledají neformální pracovní atmosféru, protože zde panuje přátelský kolektiv a otevřená komunikace mezi kolegy. Týmová spolupráce je založená na vzájemné podpoře a ochotě si pomáhat, což usnadňuje každodenní práci. Neformální prostředí je patrné i v běžné komunikaci, kde se neklade přehnaný důraz na striktní hierarchii, a místo toho se preferuje věcný a uvolněný přístup k řešení problémů.
Napsáno:únor 2025

Spokojená jsem s kolegyněmi, jsme skvělý kolektiv. Ale vedení společnosti není správně nastavené.
Vedení společnosti a nastavené procesy jsou špatné

Získají potřebnou praxi pro získání lepší pracovní pozice.
Napsáno:červenec 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti EUC a.s.?
Benefit v lékárně.
Nízký plat, navyšování práce a neohodnocení práce nad rámec povinností.
Napsáno:květen 2023

home office, zdravotnická péče
Pracuji na klientské lince, jsme nejperzekuovanější zaměstnanci s nejnižšími mzdami a všudypřítomnou kontrolou. Dochází tu ke zneužívání moci nadřízeného vůči podřízené, bylo nám slíbeno zvýšení platů s ohledem na inflaci, ale nic takového se nakonec nestane, aniž bychom se o tom dozvěděli nějakou oficiálnější cestou, než omylem od vedoucího. Jsou na nás obrovské nároky, ale žádná pozitivní motivace. Nároky se stále zvyšují a když je nesplňujeme (třeba jen úplnou banalitou, a to zpravidla zcela neobjektivně hodnocenou), jsme za to trestáni nižším měsíčním bonusem, na kterém jsme zároveň finančně závislí. Každý ve firmě vám řekne, že práce na klientské lince je to nejhorší v celé firmě. I přesto, že čas od času se k nám dostanou velkopanské řeči o tom, jak strašně jsme pro firmu důležití, reálně se na nás nejvíc kašle. Odejdu z této pozice co nejdříve to bude možné a vy na klientskou linku prosím nenastupujte, nestojí to za to. Vysoká fluktuace zde má zcela logickou příčinu...
Napsáno:březen 2023

Chování nadřízeného k podřízenému, slabá motivace a nulové hodnocení reálných výsledků
Napsáno:duben 2023

Zvláštní přístup kolektivu. Házení na sebe špíny ve stylu "přišel pozdě, odcházel o pár minut dříve". Při zaškolování mi přišlo, že mi kolegyně dokonce schválně radila špatně. Mladého, zkušeného člověka z vyšší pozice tu berou spíš jako méněcenného, což si myslím, že je opravdu velké mínus.
Napsáno:leden 2021

Prémiová lékařská péče pro sebe a mou rodinu.
Nedostatek sester.
Napsáno:září 2020

Možnost osobního rozvoje Flexibilita Spolupráce s dalšími obory
Nic mě nenapadá
Firma:Domácí péče Včelka Praha s.r.o.
Napsáno:říjen 2020

Zaujala / nezaujala vás firma EUC a.s.?