Citfin

Směna deviz a zahraniční platební styk

Zkrácený pracovní týden. Nejsme korporáti = pružnější řešení situací. Fajn komunikace s kolegy. Slušný plat. Příjemný dress-code.
Nic zásadního.
Napsáno:únor 2020

Přístup k zaměstnancům a pracovní prostředí, menší firma která umí měnit co je potřeba, nadřízení umí poděkovat a pochválit, 4 denní pracovní týden při dobře odváděné práci...

Skvělé benefity Home Office Super parta Skvělá šéfová
Na nespokojenost v Citfin nemáme čas :)
Napsáno:únor 2020

Firma má přátelský přístup k lidem. Dá se mluvit s každým a pokud člověk chce a dobře pracuje, má možnost se posunout napříč firmou na různé pozice. Práce je zajímavá a přináší spoustu zkušeností uplatnitelných ve finančním světě. Není to jen práce, je to i společnost prima lidí.
Všude se najde něco, co není na 100% perfektní. Je to ale o přístupu a o nedostatcích se dá diskutovat. Pak je to prostě o prioritách. Konkrétní případ mě nenapadá, snad jen to, že se zde těžko hledá místo na parkování, tak jako v celé Praze.

Firma je na trhu už dlouho. Pracují zde lidé už déle než 10 let, z čeho je zřejmé, že délka pracovního vztahu je hlavně o přístupu k práci a lidem. Firma si váží loajálnosti a věrnosti a odměňuje je formou benefitů. Stejně tak dobře odvedená práce je odměněna nad rámec běžného platu. Je vidět vývoj a vzestup. K tomu je zapotřebí nestřídat zaměstnání v krátkých intervalech. Problémy se řeší dle možností a priorit, firma je nakloněna i změnám a realistickým nápadům založených na nesobecké prospěšnosti celé společnosti.

Rozmanitou práci
V Citfinu se pracuje pro dvě společnosti, které se od sebe liší zpracováním. Práce není stereotypní. Jednotlivá oddělení zpracovávají různé činnosti, které se často překrývají a záleží tedy na vyhodnocení urgentnosti, kde se osvědčí rozhodnost, zodpovědnost a logické jednání nejen nadřízených, ale i běžných zaměstnanců. Kolektiv je výborný, takže je v práci i legrace a dobrá nálada.

4 dny pracovní doby
Peníze
Napsáno:srpen 2019

Bohužel mě nic nenapadá:(..snajd jen zmrzlina v létě bylo malé bezvíznamné plus.
Pracovat v této společnosti byla jen ztráta času. Nefér jednání, dvojí metr na zaměstnance, arogantní jednání hl. ze strany nadřízených. Naprostá neprofesionalita, ačkoli se tváří jako velcí profíci. Podkud si chcete snížit sebevědomí, bežte pracovat pro Citfin.
Napsáno:červen 2019

dobré benefity získání nových znalostí v oblasti plateb
Napsáno:duben 2019

Falešný nadřízený

Možnost práce při studiu
Na určitém úseku mají čas pro studium. Zaměstnavatel vyjde vstříc, i když je to časově náročné.

Perfektní příprava pro přestup do banky, kde budou lépe finančně ohodnoceni.

časová flexibilita
parkování
Napsáno:listopad 2023

Individuální přístup Možnost řešení jakékoli situace na pracovní i osobní úrovni Příjemný kolektiv Pěkné pracovní prostory
Nic důležitého
Napsáno:prosinec 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Citfin?