Skloubení studia na vysoké škole a práce. Mám možnost při týdnu průběžných testů popřípadě ve zkouškovém to mít velice volné a vše je na domluvě. Když dojdu za manažerkou a řeknu, že mám zkouškové a potřebuji mít čas se učit, tak najdeme nejlepší řešení (nyní jsem chodil 1x týdně a ostatní dny měl volno). Vše je hlavně na domluvě a to se mi velice líbí. Díky :-)
ochota si navzájem pomoci mezi kolegy
vysoká odborná i lidská úroveň kolegů i vedení
příjemná pracovní atmosféra
přístupnost nadřízených
otevřená komunikace
individuální přístup
snaha věci neustále zlepšovat
pracovní flexibilita
osobní odpovědnost
- možnost kariérního růstu
- široká škála školení a možnost se profesně rozvíjet
- úžasný přístup seniornějších kolegů - vždy rádi pomůžou
- vždy se na všem domluvíme, nadřízený naslouchá, kdo se chce jakým směrem ubírat
- příjemné prostředí kanceláří
- skvělé firemní benefity
Férové jednání ze strany vedení i kolegů, krásné prostředí
Mohly by být lepší benefity, třeba příspěvek na penzijní připojištění
Možnost kariérního postupu
V posledních letech došlo k masivnímu náboru lidí čerstvě po škole, nebo ještě ve školy. Práce je vhodná pro studenty, zaměstnavatel vám ochotně vyjde vstříc s rozvrhem a celou dobu vás podporuje ve studiu. V týmech panuje rodinná atmosféra, mocenský souboj zde opravdu nečekejte, každý má možnost se vypracovat pokud chce.
Práci v týmu mladých lidí
V posledních letech došlo k masivnímu náboru lidí čerstvě po škole, nebo ještě během školy. Práce je vhodná pro studenty, zaměstnavatel vám ochotně vyjde vstříc s rozvrhem a celou dobu vás podporuje ve studiu. V týmech panuje rodinná atmosféra, mocenský souboj zde opravdu nečekejte, každý má možnost se vypracovat pokud chce.