Jsme plynaři, jsme GasNet. Připravujeme Česko na vodík.
Jsme plynaři, jsme GasNet. Připravujeme Česko na vodík.
Společně sportujeme, staráme se o přírodu, relaxujeme.
Společně sportujeme, staráme se o přírodu, relaxujeme.
Podporujeme diverzitu.
Podporujeme diverzitu.
Příjemné prostředí+9

GasNet, s.r.o.

Distributor plynu

Jsme distributor zemního plynu a staráme se o největší plynárenskou síť v ČR. Pracujeme bezpečně, spolehlivě a s respektem - k plynu, k řemeslu, k přírodě i k sobě navzájem. Jsme budoucností moderní a zelené energetiky, jsme profesionálové v oboru a je na nás spoleh za každé situace. Naše hodnoty BEZPEČNOST, SPOLEHLIVOST a RESPEKT se projevují ve všem, co děláme. Jsme Férový zaměstnavatel 2024. Žijeme zelenou energetikou, bezpečností, zdravým, diverzitou, digitalizací, vzděláváním a lidmi.

Všechny firmy (219)

Dá se skloubit work-life balance. Časté používání home office bez nějakých zásadních omezení. Používání moderních kolaboračních technologií na bázi M365. Práce s moderními cloudovými službami - AWS, Azure. Není to určitě žádná "Kolbenka".
Nic mne nenapadá. Opravdu korektní a férový zaměstnavatel.
Napsáno:březen 2023

Fajn kolegové Férové odměňování a nadstandardní benefity Jasná vize a směřování firmy Zajímavé projekty Worklife balanc Možnost rozvíjet se
meziútvarová komunikace - je nás prostě hodně málo žen - místy převládá ego větší počet omezení, limitů dané tím, že GasNet součástí kritické infrastruktury

V GasNetu radi vymýšlíme nové postupy, které zefektivňují naše procesy. Navíc věříme, že časem v našich trubkách nebude jen zemní plyn, ale i vodík. A víme, že vždy je dobré mít mix zkušených zaměstnanců a nováčků bez zkušeností, kteří mají otevřenou hlavu. Pokud je k tomu i chuť se učit, malé zkušenosti nejsou překážkou.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Home office je v GasNetu standard, stejně tak podpora zkrácených úvazků.
Komunikaci v rámci firmy systematicky zlepšujeme nejen online, ale letos například také v rámci divizních setkání. Ano, v GasNetu máme jen 26 % žen, což je dáno i tím, že plynařina je díky velkému objemu fyzicky náročné práce přirozenou doménou mužů. Proto jsme v letošním roce začali ještě intenzivněji posilovat férovou roli žen ve firmě – zaměřujeme se na pravidelné zpětné vazby, vzdělávání, rozvoj a flexibilitu – včetně podpory zkrácených úvazků. Uvítáme jakýkoliv váš podnět přímo na hr@gasnet.cz.
Napsáno:březen 2023

V terénu pracujeme s nejmodernější technikou. I digitální.

V terénu pracujeme s nejmodernější technikou. I digitální.

IT a digitalizace je pro plynárenství důležitá.

IT a digitalizace je pro plynárenství důležitá.

Myslíme na budoucnost.

Myslíme na budoucnost.

HR v terénu.+9

možnost home office samostatná práce a možnost účastnit se nových projektů
zavedené změn trvá dost dlouho cca 2 roky

Skloubení práce a rodinného života Homeoffice Příjemní kolegové
Zaměstnavatel nabízí širokou škálu vzdělávání, zároveň se snaží hodně digitalizovat a automatizovat. Díky tomu na všech odděleních mimo IT vyrůstají lidé, kteří získávají nějakou IT specializaci. Nevidím však žádnou celofiremní strategii, jak těmto lidem vyrovnat mzdu tak, aby odpovídala jejich ceně na trhu práce. Pravidelné zvyšování mzdy pod úroveň inflace bohužel ani zdaleka nestačí tomu, co se na trhu práce nabízí.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Zaměstnavatel má skvěle nastavené procesy pro slaďování osobního a rodinného života. Většina schůzek lze absolvovat on-line, není problém s homeofficem, pracovní doba je opravdu pružná, takže není problém stihnout vyzvednout děti ze školky. Firma se v poslední době zaměřuje i na možnosti zkrácených úvazků.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:březen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti GasNet, s.r.o.?
spolupráce s kolegy různorodost práce benefity
lepší spolupráce mezi odděleními
Napsáno:březen 2023

Seberealizace, možnost samostatné tvůrčí práce. Inovace, radost spolupracovat s kolegy v týmu i napříč firmou.
Napsáno:březen 2023

Projekty, které dávají smysl. Kolektiv prima lidí. Těším se do práce a chodím tam ráda. Šéf, který má zájem.
Lepší platové ohodnocení na nižších pozicích, především lidí v terénu.
Napsáno:březen 2023

Kolektiv, férové jednání, podpora, zkušenosti, přátelská atmosféra, bezproblémové plnění závazků
Napsáno:březen 2023

Obrovská flexibilita v rámci pracovní doby. Práce z domova. Pracovní benefity. Skvělý osobní přístup nadřízeného i kolegů.
Napsáno:březen 2023

Možnost osobního rozvoje, vztahy s kolegy, komunikace s nadřízeným, informování o dění ve společnosti, finanční ohodnocení, typ práce
Nemám žádné výtky, jsem opravdu spokojena
Napsáno:březen 2023
Zaujala / nezaujala vás firma GasNet, s.r.o.?