OKIN Group image

OKIN Group

IT vývoj a telekomunikace, Facility management, Zdravotnictví

Baví mě dynamické pracovní prostředí a nové výzvy, které je potřeba řešit. Zároveň možnost prezentovat své nápady a následně je realizovat, inovativní a otevřený přístup. Neméně podstatný je výborný pracovní kolektiv.
Napsáno:leden 2020

Férovost, fajn kolektiv, benefity slušné, i když by to mohlo byt lepší
Open space office-ale to je asi v dnešní době vsude
Napsáno:listopad 2019

Naucila jsem se nove veci, moznost vyuzivat plne anglictinu, rozmanitost pracovnich pozic
Bohuzel se nekdy schopnosti lidi ztrati v davu, snadno nelze vyniknout, pokud nejste prubojni
Napsáno:září 2019

Pružná pracovní doba
Nízká profesionalita nadřízených
Napsáno:březen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti OKIN Group?
Spokojenost není na pravém místě. S férovým, upřímným jednáním nemůžete počítat. Spoléhat se raději sám na sebe. Vedení i vedoucí svých oddělení by měli bojovat více za své zaměstnance. Žádné benefity. 2 roky v této firmě stačí. Pak už je to jen pro silné povahy.
Napsáno:prosinec 2018

Kolektiv byl většinově fajn, a za mé působnosti ještě relativně platilo, že tam člověk byl pánem svého času, tedy hledělo se tam primárně na výsledky, a až pak na hodiny. To už ale neplatí, co tak slýchávám od bývalých kolegů, kteří tam stále pracují.
Možná jsem měl jen smůlu na team leadera, ale za dva a půl roku jsem se nepotkal s ničím víc, než prázdnými sliby a garancemi jistého růstu, přičemž reálně jsem se finančně buď držel na stejném bodě, nebo mi plat dokonce klesal, přičemž práce bylo jen víc a víc. Lidé pracující přímo v Okinu za to přitom asi ani nemůžou - bohužel musí skákat jak klient pískne, a za mé působnosti náš klient holt chtěl roboticky vykonanou práci, aniž by byli ochotní zvedat rozpočet.
Napsáno:únor 2019

Dynamicka firma, uvolnena atmosfera, mlady kolektiv, propracovane skoleni, idealni pro absolventy - perfektni zauceni pro jakoukoliv pozici
Outsourcing - firma je zavisla na klientovi, coz ji svazuje ruce a nemuze prosazovat vsechny svoje zajmy

Příležitost využít cizí jazyky
Protože její zákazníci jsou pouze zahraniční firmy fungující po celém světě, využití má tedy hodně světových jazyků
Napsáno:prosinec 2018

Mladý kolektiv, který fungoval i mimopracovně. Snaha a podpora vedení ve zlepšování pracovních procesů i podmínek.
Absence vize a její komunikace. Přílišná závislost na jediném zákazníkovi (v podstatě žádná autonomie)
Napsáno:prosinec 2018

Že dává šanci absolventům bez praxe.
Vztah k zaměstnancům (jsme lidé a né stroje či čísla). Zavedení odborů. Atmosféru ve firmě, která je plná stresu a strachu.
Napsáno:červenec 2018

Příjemné pracovní prostředí, nová budova, moderní kuchyňky, klimatizované místnosti Dobrá dostupnost prostřednictvím MHD, autobusů i vlaků Možnost čerpat tolik přestávek, kolik člověk potřeboval - musel však dodržet 85% času na pracovišti. Možnost procvičit se v angličtině - hlavní komunikační jazyk
Téměř měsíc trvající denní školení, ze kterého jste si neodnesli vůbec nic - jenom to, že toho asi bude hodně, co budete muset zvládnout. A nesměli jste si vzít domů poznámky k prostudování (z bezpečnostních důvodů).
Napsáno:prosinec 2018
Zaujala / nezaujala vás firma OKIN Group?