Baví mě dynamické pracovní prostředí a nové výzvy, které je potřeba řešit. Zároveň možnost prezentovat své nápady a následně je realizovat, inovativní a otevřený přístup. Neméně podstatný je výborný pracovní kolektiv.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Spokojenost není na pravém místě. S férovým, upřímným jednáním nemůžete počítat. Spoléhat se raději sám na sebe. Vedení i vedoucí svých oddělení by měli bojovat více za své zaměstnance. Žádné benefity. 2 roky v této firmě stačí. Pak už je to jen pro silné povahy.
Kolektiv byl většinově fajn, a za mé působnosti ještě relativně platilo, že tam člověk byl pánem svého času, tedy hledělo se tam primárně na výsledky, a až pak na hodiny. To už ale neplatí, co tak slýchávám od bývalých kolegů, kteří tam stále pracují.
Možná jsem měl jen smůlu na team leadera, ale za dva a půl roku jsem se nepotkal s ničím víc, než prázdnými sliby a garancemi jistého růstu, přičemž reálně jsem se finančně buď držel na stejném bodě, nebo mi plat dokonce klesal, přičemž práce bylo jen víc a víc. Lidé pracující přímo v Okinu za to přitom asi ani nemůžou - bohužel musí skákat jak klient pískne, a za mé působnosti náš klient holt chtěl roboticky vykonanou práci, aniž by byli ochotní zvedat rozpočet.
Příjemné pracovní prostředí, nová budova, moderní kuchyňky, klimatizované místnosti
Dobrá dostupnost prostřednictvím MHD, autobusů i vlaků
Možnost čerpat tolik přestávek, kolik člověk potřeboval - musel však dodržet 85% času na pracovišti.
Možnost procvičit se v angličtině - hlavní komunikační jazyk
Téměř měsíc trvající denní školení, ze kterého jste si neodnesli vůbec nic - jenom to, že toho asi bude hodně, co budete muset zvládnout. A nesměli jste si vzít domů poznámky k prostudování (z bezpečnostních důvodů).