Opravdový elektrospecialista
Kde máme kanceláře
Široká pracovní nabídka
Široká pracovní nabídka

Datart

Velkoobchod a maloobchod s elektrospotřebiči a elektronikou

Jsme předním prodejcem spotřební elektroniky a domácích spotřebičů v České republice. Máme moderní logistiku, přes 150 vlastních prodejen, široký výběr produktů, kvalitní servis a prémiové služby. Zákazník u nás může nakoupit on-line v e-shopu nebo v jedné z našich mnoha prodejen. Jsme DATART, opravdový elektrospecialista!

S odchodem od nich
S nimi
Napsáno:srpen 2019

Jelikož jsem chodil na brigádu, tak nejvíce individuální plánování směn, možnost odejít o chvíli dřív. Celkově vše bylo o domluvě, a tak to má být!
Jeden z vedoucích občas měl přehnané nároky, ale nic strašného.

Každou chvíli jsou novinky na trhu v oblasti elektroniky, a s tím přichází i nové funkce u stávajících výrobků. Naučíte se je ovládat, a získáte všeobecně přehled ohledně prodávaného zboží.

Na brigádu do Datartu jsem nastupoval bez jakýchkoliv zkušeností z prodeje či komunikace se zákazníky. První den mi ukázali jak hledat v systému zboží, jak se orientovat apod. Poté už to bylo na mě, a když jsem ze začátku hodně tápal, neváhal jsem jít za vedoucím, který zákazníkovi pomohl za mě, poradil mně, a zároveň jsem se od něj i něco přiučil. Za měsíc už to šlo samo!
Napsáno:září 2019

že jsem si zkusila práci v maloobchodu je to dřina
s přístupem zákazníků, jejich hulváctvím a nadřazeností. Lidi postrádají slušné chování a pokoru.
Napsáno:duben 2019

Doporučuji pro otrlé povahy komu nevadí stát 12h na nohou. Plat průměrný nic extra kdo mě vánoc, kdy máte i 190 hodin. Prodáváte služby, doplňujete i uklizite. Sef super provozní taky. Směny různé, krátký dlouhý týden negunguje. Děláte i 3 dny v práci den volno a zase 3 dny v práci. Benefit vesměs žádný. Stravenky donedávna 30kc teď to trošku zvedli.
Napsáno:březen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Datart?
Neproplacené svátky, nízký plat, vysoký počet odpracovaných hodin za cca 60-70 kč / hod. Nucený prodej konktrétního zboží a služeb.

Super kolektiv na pracovišti
Před fúzí s HP TRONIC Zlín se zde pracovalo velmi příjemně. Po fúzi to jde od 10 k 5. Chování nadřízených z řad vedení firmy hrozné. Míchají 2 kultury zaměstnanců a prodeje (Datart a Euronics). Nový systém nikdo neproškolil a služby pro zákazníky výrazně horší.
Napsáno:leden 2019

Absolutní nadřazenost že strany nadřízených, která byla silné davana najevo. Při pokusu o receni svého názoru a poukazani na chyby které byli v procesech zřejmě mě donutil zaměstnavatel triky a podvodem opustit mou pozici. Časem jsem se dozvěděl že ji přislíbil svému kamarádovi. Kdo nemusíte nepracuje tam ale to je pouze můj názor.
Viz. Předchozí koment nic pozitivního tam nebylo.
Napsáno:únor 2019

zajímavé benefity - stravenky, zaměstnanecké slevy, časté školení (zařízené většinou jinou firmou a nabídnuté firmě hp tronic jako benefit)
neférovost vedení firmy, tajnůstkaření vedoucích pracovníků - nikdy nic neřekli narovinu. o své výpovědi jsem se dozvěděl pár dní předem jako drtivá většina lidí kteří to již zažili. absolutní nezájem udržet si kvalitní lidi na prodejnách a ve vedení. vedení firmy se chová velmi nadřazeně.
Napsáno:prosinec 2018

Firma mne vyšla vstříc a pracuji na ranní.
Špatná komunikace s nadřízeným,dodnes nevíme náplň práce,informace o práci nejsou, benefity pro nás v Jirnech, nejsou skoro žádné,pokud člověk neudělá hodiny navíc a víkendy tak hrubá mzda je sotva 20 000,-
Napsáno:březen 2019

Parta původních zaměstnanců, která drží při sobě. Hezké pracovní prostředí v centru. Slušné benefity.
Nové vedení, které ničí dobré jméno značky
Napsáno:leden 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Datart?