Opravdový elektrospecialista
Kde máme kanceláře
Široká pracovní nabídka
Široká pracovní nabídka

Datart

Velkoobchod a maloobchod s elektrospotřebiči a elektronikou

Jsme předním prodejcem spotřební elektroniky a domácích spotřebičů v České republice. Máme moderní logistiku, přes 150 vlastních prodejen, široký výběr produktů, kvalitní servis a prémiové služby. Zákazník u nás může nakoupit on-line v e-shopu nebo v jedné z našich mnoha prodejen. Jsme DATART, opravdový elektrospecialista!

ničeho
ocenit zaměstnance pracující více jak 10 let -lepší plat
Napsáno:leden 2018

prace s lidma , moznost vyzkouseni zbozi na prodejne
ohodnoceni prodejniho personalu
Napsáno:únor 2017

Zaměstnanecké slevy- většinou se dá sehnat i levněji, ale když člověk vychytá akci na bílou techniku, tak se to vážně vyplatí. Benefity celkem fajn - levnější jídlo, výhodný paušál i pro rodinu, multisport
Zaškolení - každý předpokládá, ze všechno již znáte Navyšování mezd- zaměstnavatel nemá potřebu dorovnávat inflaci (poledni pořádné navýšení pět let zpátky) Ocenění kvalitních, stálých a ochotných lidí- vše je automatika a při výpovědi se ani odvedená služba neocení, proto kvalitní lidi nezůstávají

Netradiční benefity
Benefitu je tu spousta : příspěvek na Penzijní připojištění v hodnotě 300 Kč Multisport karta Levné tarify od Vodafonu i pro rodinu (např. za 320 Kč - neomezené volání a moře dat) Příspěvek na volnočasové aktivity - přes 2000 Kč
Napsáno:únor 2025

Benefity, více volného osobního času.
Když už jste zaměstnanec společnosti, i tak nemluví s vámi narovinu, jak 100% funguje společnost.
Napsáno:říjen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Datart?
Dobrý kolektiv, výplata přesný den
Napsáno:duben 2023

Stravenky
Napsáno:leden 2021

Viděl jsem jak to funguje v elektru. A pokračoval bych kdyby nebyl 5. Stupeň pes...
Se vším jsem byl spokojemy
Napsáno:leden 2021

HP Tronic je firma rodinného typu, která vyrostla do korporátních rozměrů. Je velmi různorodá a vše je o lidech, proto velmi záleží na konkrétním teamu, ve kterém člověk pracuje. Ačkoliv objektivní podmínky (benefity atd.) jsou sjednocené, různí lidé můžou mít naprosto odlišnou pracovní zkušenost. Já dělám v malém, technicky úzce specializovaném teamu, takže nebudu více rozvádět - není to pro ostatní příliš relevantní. Jenom shrnu že za sebe vnímám HP Tronic jako nadstandardního zaměstnavatele, nicméně umím si představit, že vám jiní lidé řeknou něco jiného.
Chybí 5. týden dovolené, kvůli velkým fúzím v pravidelných nevelkých intervalech (ETA, Datart...) to bývá občas s optimalizací firemních procesů trochu divočejší.
Napsáno:září 2020

Možnost práce při studiu
Možnost volby směn podle rozvrhu. Hodně se přizpůsobují mému času - jeden týden nemusím přijít vůbec, další třeba pětkrát.
Napsáno:srpen 2019

Benefity jsou zajímavé a měsíčně ušetří dost peněz. Pokud vás práce baví, můžete si slušně vydělat v příjemném kolektivu se skvělým vedením, kde se vše řeší na rovinu, b pohodě a ve prospěch zaměstnance.
Jediný v ,uvozovkách problém je práce v několika programových systémech. Ale normální člověk se s tím sžije za nedlouho.
Napsáno:srpen 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Datart?