Opravdový elektrospecialista
Kde máme kanceláře
Široká pracovní nabídka
Široká pracovní nabídka

Datart

Velkoobchod a maloobchod s elektrospotřebiči a elektronikou

Jsme předním prodejcem spotřební elektroniky a domácích spotřebičů v České republice. Máme moderní logistiku, přes 150 vlastních prodejen, široký výběr produktů, kvalitní servis a prémiové služby. Zákazník u nás může nakoupit on-line v e-shopu nebo v jedné z našich mnoha prodejen. Jsme DATART, opravdový elektrospecialista!

Získáte zkušeností v oboru. Spousta užitečných benefitů. Slušný plat (dle vašeho výkonu)
Na za pozici s pracovní dobou 8h očekávejte přesčasy. Prostředí je silně orientováno na prodejní výkon a plány má každý od skladníka po manažera.
Napsáno:říjen 2023

Jednoduchá práce toť vše :) nejvíc mě naštvalo že "vyhazov" mi byl oznámen až dva dny po volnu :) jako brigádník tam hákujete jak mourovatej a kmenový si choděj na kafíčko a cigárko ale práce žádna ( až na pár jedinců ) , každej každého tam pomlouvá ale pak se chovaj k sobě když jsou vedle sebe 🤷
Napsáno:únor 2022

Benefity tu jsou určitě plus.
Vyměnil bych z větší části vedení. Vadí mi přístup firmy a jejich přístup k zaměstnancům, kteří tu jsou místy jako kus hadru, se kterým lze libovolně vytirat. Firma jako taková bych řekl ze je špatně nastavená. v mých očích se jeví jako na rychlo splácaný celek složený z mnoha kousků, což i sedí, když firma vlastní několik značek i obchodních řetězců. Více se rozepisovat je zbytečné, firma si myslím, ze se nikdy nezmění...

Ono záleží na úhlu pohledu a v jaké části firmy pracujete, každopádně v této firmě se můžete celkem dobře otrkat v prodejních dovednostech hlavně, co se týče služeb. Vaše znalosti o produktech tolik nepotřebujete (hodně lidí třeba např.: neví nic o telefonech) jako znalost prodeje služeb. To v praxi člověk může použít i v bankovních a dalších společnostech se zaměřením na prodej služeb.

Rozmanitou práci
Rozmanitost trochu v jiném slova smyslu; v postavu dělají všichni všechno a že firma v několika částech firmy nemá zrovna dostatek lidi.
Napsáno:prosinec 2020

Plat, chování nadřízeného
Napsáno:leden 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti Datart?
Za COVID nikdo nemůže přesto musíme vrátit hodiny co nám zaměstnavatel platil v době uzavřených dnů v obchodě, chcete k lékaři vyměňte si směnu,
Napsáno:říjen 2020

Dlouhé směny, neuznané provize, drahá inventura
Napsáno:červen 2020

Stravenková karta
Neférové jednání.
Napsáno:květen 2020

Firma nabízela zajímavé benefity a získal jsem spoustu zkušeností v oblasti prodeje elektra.
Spousta kolegů i kolegyň byla závistivých. Dále jsem vypozoroval užší spolupráci některých výrobců s firmou DATART a tím jsem byl nepřímo nucen prodávat produkty daných výrobců (to znamená že na specifické produkty bylo více bodů z prodeje díky kterým se i odvíjela naše platová složka), byť jsem byl přesvědčen že dané výrobky pokulhávají kvalitou za konkurencí.
Napsáno:únor 2020

Datart a HP Tronic je diametrální rozdíl. Hulvátské vedení, které zamrzlo někde v 90 letech.
Benefity, kolektiv
Napsáno:listopad 2019

Možnost práce na směny (dlouhý/krátký týden), benefity v podobě stravenek, zaměstnaneckých slev, seznámení se s novinkami na trhu.
Nesmyslný systém prodeje All-in-one, kde prodejce zákazníkovi vysvětlí zboží, poté ho na pokladně namarkuje, dále musí do skladu, aby mu ho donesl. Týká se to i skladníků, tzn. na kase je občas plno a na druhé straně je fronta na reklamaci. Každý by se měl držet původního systému, aby se vůbec něco zvládlo. Špatný interní software. Několik pracovních smluv (PS + DPP), ke každé je hmotná zodpovědnost. Datart býval kdysi pojem, po sloučení s firmou HP Tronic došlo k velké fluktuaci. O vedení prodejny ani nemluvě, nesmyslný prodej doplňkových služeb (pojištění, prodloužená záruka), neznalost zboží nikoho nezajímá. Prodej jen to, co je označeno jako Doporučujeme (nejvyšší marže) a k tomu službu. Jinak se jde domů se základem. Za mne Datart raději ne.
Napsáno:září 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Datart?