Johnson & Johnson

Maloobchod s farmaceutickými přípravky

Zajimave benefity
Prilis caste stresove situace
Napsáno:únor 2019

Dobrý systém benefitů Výborný postoj vůči zaměstnancům Pohodlná pracovní atmosféra.
Napsáno:květen 2019

Oceňuji přístup společnosti JNJ k zaměstnancům. Velmi záleží na nadřízeném a týmu. Já prošel celkem třemi pozicemi (2x v GBS a 1x JNJ CZ). Viděl jsem rozdíly ve vedení, i v týmech a tlaku na výkon zaměstnance. Práce v týmech na GBS a s nadřízenými je dobrá, ale ne úplně zajímavá, pokud člověk neholduje vyloženě korporátním činnostem a nedostane se do managementu, nebo rozvoje procesů, kde to je zdlouhavé něco prosadit. Na JNJ CZ je tlak větší a práce zajímavější, zde jde o peníze a profit => tlak na zaměstnance a jeho kvalitu je mnohem vyšší. Chyby se neodpouštějí a nepřátelé se mstí, asi jako všude jinde... Jinak JNJ je Americká firma, která dokáže ocenit a namotivovat, záleží na lidech a hlavně kam uchazeč směřuje a s čím se uspokojí. Někdy není dobré říkat své názory, může se to obrátit proti. Celkově rozhodně dobrá zkušenost a možností zde je dost.
Bohužel jsem to zahrnul do předchozího paragrafu. Nebyl jsem spokojený s komunikací, pokud zaměstnanec není pohodlný. Zažil jsem to nejen na sobě. Zažil jsem situace, kde jsem nabyl pocitu, že JNJ si neumí vážit dobrých talentů. Není dobré nesouhlasit s nadřízeným a pokud nadřízený má dost 'kamarádů', už jste skončili. Hodně záleží na povaze zaměstnance a lidské straně přímého nadřízeného, ale jelikož v JNJ je více managerů než řadových zaměstnanců, občas není moc kam jít, pokud si někoho postavíte proti sobě, byť malým zaváháním. Každý se cítí důležitější než je.
Napsáno:únor 2022

U této firmy máme ještě 27 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Johnson & Johnson?