Jsme pověstní přátelskou firemní kulturou
Pravidelně nás najdete v žebříčku TOP Zaměstnavatel
Work-life balance u nás není jen prázdná fráze
Work-life balance u nás není jen prázdná fráze
Práce v týmu mladých lidí+9

KPMG Česká republika, s.r.o.

Účetnické a auditorské činnosti

KPMG je celosvětová síť poradenských společností poskytujících služby v oblasti auditu, daní, práva a consultingu. Funguje ve 143 zemích světa, kde zaměstnává přes 265 tisíc expertů. V České republice najdeš její pobočky v Praze, Brně, Ostravě a Českých Budějovicích.

Všechny firmy (60)

Komentář připnutý firmou
- Možnost učení, školení - Super kolegové - Možnost nastoupit bez zkušeností a spoustu věcí se naučit (vhodné pro absolventy jako první zkušenost) - Možnost pracovat s odborníky z různých oblastí - Dobře dostupné kanceláře (Florenc) - Když člověk najde dobrého manažera, skvěle se pracuje, dá se poměrně rychle povyšovat, není problém žádné školení atd. Je to hodně o vedení člověka.
- V porovnání s jinými konzultačkami nižší platy, horší benefity, méně dovolené - Nezvyšování platu o inflaci, možnost zvýšení prakticky jen u povýšení na další pozici - Díky prakticky nutnému povyšování, aby se člověk dostal dál platově apod., tu jsou lidé na pozici manažer, kteří nemají manažerské schopnosti, neumí vést lidi apod. (jsou tu i dobří manažeři, ale člověk musí hledat), zároveň je i celkově hodně manažerů na málo juniornějších lidí - Flexi seating a celkově kancelář - open space, ve kterém se slyšet každé slovo prakticky až na druhou stranu kanceláře, málo zasedaček a možností si v klidu zalézt někam a pracovat/mít schůzku
Napsáno:březen 2022

Benefity (Cafeterie, Multisport karta)
Přesčasy (v řádu stovek hodin), Tlak na deadliny, Mzda se nezvyšuje ani o inflaci

Práci v týmu mladých lidí
Během prvního roku budete v týmu pracovat s lidmi, kteří mají těsně po VŠ nebo si školu ještě dodělávají. Váš nadřízený v týmu bude jen o pár let starší, jelikož se ve firmě rychle kariérně roste.

Při nástupu se nabírají absolventi s ekonomickým vzděláním, případně i okrajově vzdáleným. Pak probíhá několik týdnů školení, které připraví na práci v prvním roce.
Firma:KPMG Česká republika Audit, s.r.o.
Napsáno:září 2021

Společenská odpovědnost

Společenská odpovědnost

Široká nabídka benefitů

Široká nabídka benefitů

Vzdělávání a osobní rozvoj jsou pro nás prioritou

Vzdělávání a osobní rozvoj jsou pro nás prioritou

Kde nás najdete+9

Možnost pracovat na part time je super. Na druhou stranu je audit sezónní práce, tudíž v hlavní sezóně je nutné pracovat na 150% a pak si užívat volno (vybírat přesčasy) mimo sezónu.
Work-life balance je 90% work a 10% balance. Zejména přes sezonu se pracuje po nocích a o víkendech.

Možnost práce při studiu
Firma nabírá na výpomoc v hlavní sezóně (listopad - květen) stážisty. Pokud je spokojenost oboustranná, od dalšího roku mohou nastoupit do firmy na plný úvazek. Jelikož oproti nováčkům mají již nějaké zkušenosti, mohou být přijati na seniornější pozici.
Firma:KPMG Česká republika Audit, s.r.o.
Napsáno:září 2021

KPMG bylo zastiženo pandemií jako další firmy, nicméně v současnosti se opět vracíme k normálnímu chodu, i co se benefitů týče. Nejvíce oceňuji soudržnost a vazby v týmu, to je dle mého jedna z největších přidaných hodnot. Dále možnost neustálého rozvoje a školení, která nám firma zajišťuje.
Pracovní doba je někdy delší, zejména v sezóně. Je možnost si ji vybrat jako náhradní volno, což je fajn, ocenila bych ale i návrat možnosti finanční kompenzace.
Napsáno:duben 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti KPMG Česká republika, s.r.o.?
Moderní a funkční firma s mnoha opravdu odborníky z různých oblastí ;-) Rozmanitost odborné práce napříč firmou a klienty.
N/A
Napsáno:květen 2021

Týmovost, profesionalita, benefity, pracovní prostředí
byrokracie
Napsáno:květen 2021

Ćlověk zde určitě najde zajímavé tváře a také přátele.
V porovnání s ostatními členy velké čtyřky má KPMG pouze a jen to jméno. Benefity žádné, podprůměrné finanční ohodnocení a mnoho manažerů má velmi slabé manažerské skills.
Napsáno:listopad 2020

Bezvadní kolegové
Žádný rozvoj pro senior pozice.
Napsáno:červenec 2020

Firma těží ze své image Velké čtyřky, ale realita je bohužel někde jinde. Plat je na Prahu a obor celkem podprůměrný. Nabízené benefity jsou v porovnání se zbytkem Velké čtyřky o řád níže. Kancelář je dobře vybavena a na dobré lokaci. Bohužel má firma problém zájemcům správně popsat náplň práce. Rozdíl mezi očekáváním a realitou způsobil, že 80 % mých kolegů nováčků přemýšlí o odchodu (a já už si hledám nové zaměstnání).
Napsáno:listopad 2019

Určitě je dobré mít v CV pracovní zkušenost z KPMG, proto sem většina lidí jde.
Plat, moc manažerů na málo podřízených.
Napsáno:říjen 2019

Zaujala / nezaujala vás firma KPMG Česká republika, s.r.o.?