MoroSystems image

Celková spolupráce92 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

69 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 1010 %
Za moji práci mě platí slušněříká 5047 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 2928 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 1212 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 66 %
Zaměstnanci doporučují
Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 95

Neřeší se tu nějaký dresscode, jak má člověk vypadat apod. Pokud je někdo pracovitý, zlepšuje se ve své práci, tak je přijímán ostatními bez ohledu na to, jestli je nebo není formálně oblečen. Také se neřeší nějaká pracovní doba.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 90

Pristup do parku, kavovar a v neposledni rade super kolektiv.

Pružnou pracovní dobu
doporučuje 86

doporučuje 81

Nastúpil som ako super-junior s nulovými praktickými skúsenosťami. Bol mi pridelený mentor, ktorý mi z radosťou zodpovedal všetky moje otázky. Na vypracovanie úloh som mal dostatok času, aby som problematiku mohol preskúmať do hĺbky. Firma tiež pravidelne organizuje "cechy" zamerané na určitú časť vývoja (FE, BE, DevOps, po novom aj AI) kde sa volne diskutuje o nových technológiách, kolegovia zdieľajú znalosti z projektov.

Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 70

Zaujala / nezaujala vás firma MoroSystems?