Podporujeme zvídavost
Jsme týmoví hráči
Jsme týmoví hráči
Rozmanitá práce+9

EY (Ernst & Young)

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Jsme konzultanti. Klientům pomáháme uspět, realizovat jejich sny a dělat práci den za dnem efektivněji. EY už není jenom Audit a Daně. Specializujeme se také na Consulting, Forenzní služby, Právo nebo Strategie a transakce. Mezi naše klienty patří dvacet firem z české TOP 30, ale radíme i start-upům nebo začínajícím podnikatelům. V EY spojujeme výjimečné lidi, abychom společně vytvářeli lépe fungující svět. Přidej se k nám a vydej se na cestu s EY.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (201)

Podporujeme zvídavost+9
Výše příjmu

Míra spokojenosti

68 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 4221 %
Za moji práci mě platí slušněříká 6030 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 5427 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 2915 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 168 %
Zaměstnanci doporučují
Možnost kariérního postupu
doporučuje 150

Je daných několik pozic, na které člověk může postupně dosáhnout, pokud dosahuje požadovaných výsledků.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 146

Po úvodním zaškolení se očekává vysoká úroveň samostatnosti, na všech pozicích a ve všech týmech je zaměstnanec v kontaktu s klienty, často musí řešit komplexní úkoly. Tým musí fungovat jako funkční celek, takže je potřeba velké zodpovědnosti. Řeší se krátkodobé intenzivní úkoly přímo u klienta či dlouhodobé projekty trvající až rok a půl.

doporučuje 146

záleží na oddělení, ale svět daní a rychle se měnícího businessu a různých odvětví jde ruku v ruce s různorodou náplní práce

Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 138

protože tu pracují lidé v rozmezí 20-30, starší jsou opravdu výjimky

Chci si přečíst další upřesnění od 2

Práci v mezinárodním prostředí
doporučuje 115

pomáhá vybudovat síť profesionálů v dané oblasti. Tato síť je důležitým faktorem pro profesní růst a budoucí rozvoj.

Zaujala / nezaujala vás firma EY (Ernst & Young)?