Podporujeme zvídavost
Jsme týmoví hráči
Jsme týmoví hráči
Rozmanitá práce+9

EY (Ernst & Young)

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Jsme konzultanti. Klientům pomáháme uspět, realizovat jejich sny a dělat práci den za dnem efektivněji. EY už není jenom Audit a Daně. Specializujeme se také na Consulting, Forenzní služby, Právo nebo Strategie a transakce. Mezi naše klienty patří dvacet firem z české TOP 30, ale radíme i start-upům nebo začínajícím podnikatelům. V EY spojujeme výjimečné lidi, abychom společně vytvářeli lépe fungující svět. Přidej se k nám a vydej se na cestu s EY.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (148)

lokace firmy jsou krásné, zrekonstruované nebo přímo v novém domě, je zde pravidelný úklid, kvalitní kávovary s dobrou kávou, firemní snídaně 6x ročně, firemní akce cca 5x ročně dle rozpočtu
záleží jakou práci máte, ale pokud chcete rutinu, klid a minimum komunikace externě za málo peněz, je tato firma přesně pro vás

jedná se o velký korporát se spoustou zakázek

Práci v týmu mladých lidí
protože tu pracují lidé v rozmezí 20-30, starší jsou opravdu výjimky
Firma:Ernst & Young Audit, s.r.o.
Napsáno:červen 2025

Nabídka kvalitních školení a možnost zapojit se do širokého spektra networkingových aktivit.
V týmu, ve kterém jsem pracoval, byli lidé hodnoceni stejně bez většího ohledu na individuální přínos, a pouze občas byl excelentní výkon vyzdvihnout ve větším kruhu. Ze střednědobého hlediska to mělo za následek, že ti, kteří se snažili odvést nejkvalitnější práci, nebyli často oceněni, a mohli se tak při nich svézt méně výkonní kolegové. To mělo za následek, že si všichni nárokovali na povýšení a jiné benefity stejně. V tomto ohledu zcela postrádal smysl a nastavení firmy dávat neustále zpětnou vazbu za odvedenou práci, když ve výsledku to nemělo velký dopad.

Projekty v oddělení Poradenství (Business Consulting) jsou přímo závislé na tom aby byli jednodušší úkoly delegované kolegům bez zkušenosti. Právě tato skutečnost umožňuje lidem po škole nabrat potřebné sebevědomí v oblastech ve kterých se ještě nemůžou prezentovat jako experti a vyzkoušet si velký počet odlišných aktivit na různých projektech, jelikož jsou šikovní asistenti velmi oblíbení všemi manažeři. Zároveň toto nastavení firmy, které je postaveno na efektivním přerozdělování úkolů asistentům, garantuje rychlou učební trajektorii. Zároveň firma nabízí velké množství kvalitních "soft-skill" školení zaměřených na rozvoj prezentačních, komunikačních a jiných dovednostech nebo nabízí proplacení i jiných oborově zaměřených technických školení.
Napsáno:leden 2024

Možnosti pro networking

Možnosti pro networking

Velký výběr benefitů

Velký výběr benefitů

Transparetní kariérní růst

Transparetní kariérní růst

Přátelský kolektiv+9

I was most satisfied with the diverse range of challenging projects and the opportunity to work alongside a highly talented and collaborative team at Ernst & Young
Conversely, I encountered occasional challenges with workload balance, particularly during peak periods, but overall, it was a valuable learning experience.
Napsáno:září 2023

Kolegové a jejich podpora Benefity Dostupná kancelář v centru Prahy Homeoffice
Nepředvídatelný workload - jsou dny kdy "není do čeho píchnout" a pak jsou dnykdy pacujete od 7 do 21 hodin. Nerespektování částečných úvazků - je pravda, že někteří kolegové si to neumí odkomunikovat, ale někteří nadřízení posílají emaily třeba v 19hodin a očekávají ASAP odpověď.
Napsáno:srpen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti EY (Ernst & Young)?
kolegové benefity
toxické pracovní prostředí neupřímná komunikace vedení s podřízenými očekávání, že budete pracovat na 120% kolegové, kteří zde jsou již několik let jsou rádi, pokud dostanou přidáno na stejnou mzdu jako nováčci bez zkušeností pevná pracovní doba do 17h
Napsáno:červenec 2022

Vše je o domluvě, co se řekne, to většinou i platí.
Napsáno:říjen 2022

Oddělení Regulatoriky - Nejvíce jsem spokojená s rozmanitostí práce, práce není jednotvárná, za relativně krátkou dobu člověk získá hodně relevantních zkušeností, a to i mezinárodních. Oceňuji také své kolegy, kteří jsou inteligentní, zapálení do práce a ochotni pomoci, což dle zkušenosti s některými klienty není vůbec běžné. Práce je docela dost, ale s nadřízenými se dá vždy domluvit. Není to práce jako ve státních úřadech, kde by se člověk nudil, ale rozhodně už také neplatí, že by člověka sedřeli z kůže. Průměrný týdenní počet hodin se pohybuje kolem 43 hodin (záleží oddělení od oddělení).
I když vše není dokonalé, tak v porovnání s tím, co vidím u klientů jsem i po skoro 6 letech v EY s EY jako zaměstnavatelem spokojená. Vím, že jinde by to bylo mnohem horší.
Z oddělení:Právo
Napsáno:duben 2022

zajímavá náplň práce, suproví kolegové a šéfové
výplata chodí jen jednou za měsíc:-(
Napsáno:březen 2022

Skvělé benefity, které se neustále rozšiřují. Možnost práce z domova a poměrně flexibilní denní rozvrh. Naslouchání ze strany zaměstnavatele.
Rigidní systém povyšování a odměňování.
Napsáno:březen 2022

Možnost udělat si různé certifikace, otevřenost firmy, během pandemie full home-office. Rozmanitá práce, má-li o ní zaměstnanec zájem.
V současnosti tvoří bonus plus minus 13. plat, nezávisle na výši KPI koeficientu.
Napsáno:srpen 2021

Zaujala / nezaujala vás firma EY (Ernst & Young)?