ILIOS s.r.o.

Realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a elektro dobíjecích stanic

super kolektiv, se kterými rád člověk posedí i po pracovní době možnost multisport karty
občas vázne komunikace
Napsáno:červenec 2024

Kolektiv, náplň práce, přístup
Z oddělení:Nákup
Napsáno:červenec 2024

Super kolektiv lidí, skvělé firemní akce a zajímavé benefity. Prostě v chillu rodinná firma.
Jsem se vším spokojený, podmínky i kanceláře máme krásné a prostorné, nejsme ve stísněném prostoru. Nenapadá mě nic s čím spokojený nejsem.
Napsáno:duben 2024

Super kolektiv, flexibilní pracovní doba, krásné kanceláře a zajímavé benefity.
Nic mě nenapadá, vše je tady super.
Napsáno:březen 2024

Prostředí, kolektiv, vybavení, pracovní doba
Napsáno:duben 2024

Každý den se člověk něco přiučí, ale hlavně je za dobrou práci náležitě ohodnocen, ať už možností karierního růstu, nebo finančně. A samozřejmě kolektiv mladých a šikovných lidí, u kterých je vidět, že jim na kvalitně odvedené práci záleží. A možnost se obrátit na různé lidi, kteří vždy pomohou, jak nejlépe umí.
Jsem od přírody líný člověk, občas se naskytnou dny, kdy se člověk nezastaví, ale aspoň to pak vždy rychle uteče :)
Napsáno:duben 2024

- Možnosti - růstu, pracovní náplně, ohodnocení - Kolegové - schopní, ochotní, kamarádská atmosféra - Vedení - férovost, přímost

Možnost kariérního postupu
Ve firmě jsem více než 2 roky a po roce jsem měla možnost posunout se výš na pozici, která více splňovala má očekávání a mé profesní cíle.
Napsáno:květen 2024

- Mladý kolektiv - Dobrá spolupráce s kolegy
- Chtělo by to zmírnit tempo v některých procesech, abychom se mohli lépe vyhnout zbytečným chybám a předcházet tak nepříjemným situacím. - Zlepšit komunikaci ve vztahu převážně k obchodním zástupcům a jejich technickou zdatnost (aby se neprodávalo něco, co nedává smysl, neslibovaly se nereálné termíny atd.) - Zlepšit přístup k zakázkám, na kterých se realizuje něco, s čím nemáme zkušenost (více od začátku komunikovat v rámci firmy klidně už před podpisem smluv, abychom předcházeli problémům v pozdějších fázích)
Napsáno:duben 2024

Zaujala / nezaujala vás firma ILIOS s.r.o.?