Každý den se člověk něco přiučí, ale hlavně je za dobrou práci náležitě ohodnocen, ať už možností karierního růstu, nebo finančně. A samozřejmě kolektiv mladých a šikovných lidí, u kterých je vidět, že jim na kvalitně odvedené práci záleží. A možnost se obrátit na různé lidi, kteří vždy pomohou, jak nejlépe umí.
Jsem od přírody líný člověk, občas se naskytnou dny, kdy se člověk nezastaví, ale aspoň to pak vždy rychle uteče :)
- Chtělo by to zmírnit tempo v některých procesech, abychom se mohli lépe vyhnout zbytečným chybám a předcházet tak nepříjemným situacím.
- Zlepšit komunikaci ve vztahu převážně k obchodním zástupcům a jejich technickou zdatnost (aby se neprodávalo něco, co nedává smysl, neslibovaly se nereálné termíny atd.)
- Zlepšit přístup k zakázkám, na kterých se realizuje něco, s čím nemáme zkušenost (více od začátku komunikovat v rámci firmy klidně už před podpisem smluv, abychom předcházeli problémům v pozdějších fázích)