Centrální budova Creditas BV
Když sport spojuje tým a dobrou věc
Když sport spojuje tým a dobrou věc
CREDITAS Group (CREDITAS B.V.) image 3
Volnost a samostatnost+4

CREDITAS Group (CREDITAS B.V.)

Investiční skupina

V centrálách CREDITAS B.V. v Praze a Olomouci pracuje přes sto lidí, celá skupina CREDITAS působí v pěti evropských zemích a zaměstnává více než 2 500 zaměstnanců. Podílíme se na projektech ve financích, energetice, realitách i moderních technologiích. Za každým projektem stojí lidé, jejich zkušenosti a nápady. Vytváříme prostředí založené na důvěře, iniciativě a dlouhodobém smysluplném dopadu. Hledáme talentované lidi, kteří chtějí růst, převzít odpovědnost a být součástí projektů s přesahem!

Téměř žádné benefity, mzdové ohodnocení také nic moc, špatná komunikace s vedením a od vedení, unáhlené akce a úkoly, které nedávají smysl. Neřešení zpětné vazby, jen neustálé sliby.

Řád a pravidla
Některá pravidla jsou jasně nastavená. Ideální je pokud nad prací a jejím smyslem moc nepřemýšlíte.
Děkujeme za váš komentář, kterého si vážíme i přesto, že pro nás nevyznívá příznivě. Vaše podněty v oblastech benefitů, mzdového ohodnocení, komunikace i zpětné vazby jsou pro nás cenné a budeme se jimi zabývat.
Napsáno:říjen 2024

Vyhovuje mi šíře mých rozhodovacích pravomocí a rychlost, s jakou dokážeme realizovat nové věci bez zdlouhavých byrokratických postupů a komisí, které jsou běžné ve velkých korporacích. Skupina CREDITAS roste velmi dynamicky jak na domácím tak zahraničních trzích, a je skvělé být u toho. Naše firma bude sedět lidem s otevřenou hlavou, kteří umí přemýšlet samostatně a nebojí se jít do neprobádaných vod. Lidem, kteří chtějí a umí věci opravdu měnit.
Děkujeme za velmi pozitivní komentář a vážíme si vašeho hodnocení. Jsme rádi, že se vám v naší společnosti líbí a doporučujete ji i ostatním kandidátům.
Napsáno:leden 2024

Světluška

Světluška

Centrální budova Creditas BV+6

firma by mohla nabízet více benefitů. Jinak absolutní spokojenost
Napsáno:duben 2026

My boss
Unregulated processes Unnecessary administrative burden Non-transparent remuneration Inconsistent communication Outdated infrastructure Lack of interest in employees
Thank you for adding your feedback. We understand that individual experience can very depending on the team and timing. We are continuously working on improving process clarity, reducing administrative burden, increasing transparency in remuneration and ensuring more consistent communication. We also invest in technical infrastructure and employee support. Your feedback is an important input for further improvement.
Napsáno:únor 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti CREDITAS Group (CREDITAS B.V.)?
Každý den se naučím spoustu nových dovedností. Vyhovuje mi lokalita a možnost být s kolegy/němi i v dalších městech ČR. Velmi pozitivně na mne působí drive, se kterým celá skupina roste.
Vylepšila bych interní komunikaci v jednotlivých oddělení i napříč celou skupinou.
Děkujeme za váš pozitivní komentář a vážíme si vašeho hodnocení. Jsme rádi, že se vám u nás líbí a doporučujete ji i ostatním kandidátům. Rovněž děkujeme za podnět v oblasti zlepšení komunikace, kterým se budeme zabývat.
Napsáno:leden 2024

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma CREDITAS Group (CREDITAS B.V.)?