Téměř žádné benefity, mzdové ohodnocení také nic moc, špatná komunikace s vedením a od vedení, unáhlené akce a úkoly, které nedávají smysl. Neřešení zpětné vazby, jen neustálé sliby.
Řád a pravidla
Některá pravidla jsou jasně nastavená. Ideální je pokud nad prací a jejím smyslem moc nepřemýšlíte.
Děkujeme za váš komentář, kterého si vážíme i přesto, že pro nás nevyznívá příznivě. Vaše podněty v oblastech benefitů, mzdového ohodnocení, komunikace i zpětné vazby jsou pro nás cenné a budeme se jimi zabývat.
Vyhovuje mi šíře mých rozhodovacích pravomocí a rychlost, s jakou dokážeme realizovat nové věci bez zdlouhavých byrokratických postupů a komisí, které jsou běžné ve velkých korporacích. Skupina CREDITAS roste velmi dynamicky jak na domácím tak zahraničních trzích, a je skvělé být u toho. Naše firma bude sedět lidem s otevřenou hlavou, kteří umí přemýšlet samostatně a nebojí se jít do neprobádaných vod. Lidem, kteří chtějí a umí věci opravdu měnit.
Děkujeme za velmi pozitivní komentář a vážíme si vašeho hodnocení. Jsme rádi, že se vám v naší společnosti líbí a doporučujete ji i ostatním kandidátům.
Každý den se naučím spoustu nových dovedností.
Vyhovuje mi lokalita a možnost být s kolegy/němi i v dalších městech ČR.
Velmi pozitivně na mne působí drive, se kterým celá skupina roste.
Vylepšila bych interní komunikaci v jednotlivých oddělení i napříč celou skupinou.
Děkujeme za váš pozitivní komentář a vážíme si vašeho hodnocení. Jsme rádi, že se vám u nás líbí a doporučujete ji i ostatním kandidátům. Rovněž děkujeme za podnět v oblasti zlepšení komunikace, kterým se budeme zabývat.
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?