ZKW Automotive Engineering CZ s.r.o.

Vývoj prémiových světelných systémů v automobilovém průmyslu

Je to korporátní firma, ale olomoucká kancelář je vývojová menší pobočka, takže zde panuje uvolněnější atmosféra bez striktních korporátních pravidel. Zatím
Tím že je pobočka nová, tak ještě nejsou úplně jasná pravidla a někdy vázne komunikace ohledně práce a projektů.
Napsáno:červen 2022

Výborný kolektiv Práce na zajímavých projektech Otevřená komunikace dobrá poloha kanceláře pro dojíždění možnost podílet se aktivně na směřování kanceláře v OL
parkování - městský problém

Neformální pracovní atmosféru
Je to samostatná kancelář s výborným kolektivem a atmosférou. Jsme trochu bokem nicméně v úzkém kontaktu s pobočkami v Rakousku a na Slovensku.
Napsáno:červen 2022

Mladý a přátelský kolektiv, často se spolu smějeme :-). Vzájemné sdílení znalostí a zkušeností v rámci týmu. Práce na zajímavých projektech pro nové automobily, mám tady možnost realizovat své nápady. Výborné platové ohodnocení, možnost Home office k tomu další zajímavé benefity a pořádání teambuildingů (např. výlety na kole, sázení stromů, atd...).
Napsáno:červen 2022

Solidní, férový a stabilní zaměstnavatel. Mladý, dynamický a energický kolektiv, ve kterém se člověk cítí velmi dobře. Náplň práce je zajímavá, ale i náročná (jako všude jinde v automotive). Fajn pracovní prostředí, které se navíc neustále vylepšuje. Kombinace práce v kanceláři s prací z domova je naprosto ideální.
Ne zcela jasné a odladěné procesy, na kterých je potřeba neustále pracovat a které v tuto chvíli nefungují nejlépe.
Napsáno:červen 2022

Oceňuji bohaté pracovní zkušenosti kolegů a jejich ochotu pomáhat, poradit a diskutovat při řešení nových problémů. Jde vidět, že to všechny v našem týmu baví a dělají svou práci rádi. Ochotu a podporu ze strany nadřízených hodnotím také velice pozitivně.
Zatím není nic co by mi vadilo, ale upřímně se těším na plánovonou přestavbu layoutu kanceláří. Určitě i relax zóna příjde vhod
Napsáno:červen 2022

Dobré pracovní podmínky jak kancelář tak technika, výhoda možnosti práce z domova.
Více projektů by podpořilo profesní růst zkušenějších a přispělo k možnosti v napředování v kariéře.
Napsáno:červen 2022

férový přístup nadřízeného a vedení dobrý kolektiv a spolupráce s kolegy slušná jistota zaměstnání i v následujících letech
je třeba optimalizovat procesy v mateřské fimě, se kterou úzce spolupracujeme. Naštěstí se na tom aktuálně pracuje. Home office 2 dny týdně by se měl dlouhodobě upravit na 3 dny týdně.
Napsáno:červen 2022

Příjemný kolektiv, zajímavé benefity (flexibilní prac. doba, HO, příspěvěk na dojíždění atd.). Vedení firmy se vždy snaží vyhovět zaměstnancům.
Problémový software.
Napsáno:květen 2022

Mladý kolektiv Rozvíjející se vývojová kancelář Zajímavé projekty Vedení naslouchá a hledá nejlepší řešení pro zaměstnance Benefity
Problematika parkovacích míst (problém velkých měst obecně)
Napsáno:květen 2022

Nadstandartní platové ohodnocení Příjemný kolektiv Příležitost využít cizí jazyky
Napsáno:květen 2022

Zaujala / nezaujala vás firma ZKW Automotive Engineering CZ s.r.o.?