flexibilní pracovní doba a možnost home office hezké kanceláře skvělý kolektiv zajímavá náplň práce
nulová sebereflexe u vedení, neustálé podezírání vedení firmy vůči některému chování zaměstnanců, ignorování jakékoli konstruktivní kritiky nevybíravé a neprofesionální chování vedení firmy životnost zaměstnanců byla průměrně 3 měsíce firmě chybí vize do budoucna, strategie se mění ze dne na den
Napsáno:srpen 2025

Homeoffice a relativní svoboda. Nápomocní kolegové a docela milé, neformální pracovní prostředí.
Ve firmě je značná nestabilita. Vedení je neprofesionální, neupřímné a nepředvídatelné, což vytváří nejistotu a spěje k vysoké fluktuaci zaměstnanců. Samotná práce by se dala hodnotit jako docela zajímavá a různorodá, ale kvůli chování vedení rychle mizí nadšení z práce.
Napsáno:srpen 2025

Jako startup jsme poměrně dost pružný, je tu velká svoboda v tom jak si člověk čas rozvrhne, ale také se tu poměrně dost maká. Je to super pro lidi, kteří chtějí růst, posouvat se. Obyčejný lidé zde většinou nevydrží. Nejvíce spokojený jsem s kolegy, hodnotami, které firma zastává a jakým směrem se ubírá - občas je to nahoru a dolů, ale to je na tom super!
Občas je práce až nad hlavu, ale chybí mi například multisportka :). ale jinak bych opravdu neměnil. Pokud jste ambiciózní jak já, tak Vás firma ráda podpoří ve vašem růstu.
Napsáno:srpen 2025

Mladý inovativní kolektiv Rychlá a efektivní řešení Pěkné pracovní zázemí - office Týmová práce Zábava
Občasný chaos Stravenky, příspěvek na jídlo
Napsáno:srpen 2025

Nejvíc sem spokojený stím že je dobrý kolektiv lidí, líbí se mi že je tu společný cíl, mužné dosáhnout něčeho velkého. Také se mi líbí že si mohu práci uspořádat tak aby mi vyhovovala po všech stránkách.
Nad touhle otázkou jsem dlouho přemýšlel a došel sem k závěru že mi vlastně nevadí nic jsem spokojený. Myslím že věci se dají řešit za pochodu, takže jestli je potřeba něco vylepšit tak se tak stane. S ničím nespokojený nejsem.
Napsáno:srpen 2025

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Autentická média s.r.o.?