flexibilní pracovní doba a možnost home office
hezké kanceláře
skvělý kolektiv
zajímavá náplň práce
nulová sebereflexe u vedení, neustálé podezírání vedení firmy vůči některému chování zaměstnanců, ignorování jakékoli konstruktivní kritiky
nevybíravé a neprofesionální chování vedení firmy
životnost zaměstnanců byla průměrně 3 měsíce
firmě chybí vize do budoucna, strategie se mění ze dne na den
Homeoffice a relativní svoboda. Nápomocní kolegové a docela milé, neformální pracovní prostředí.
Ve firmě je značná nestabilita. Vedení je neprofesionální, neupřímné a nepředvídatelné, což vytváří nejistotu a spěje k vysoké fluktuaci zaměstnanců. Samotná práce by se dala hodnotit jako docela zajímavá a různorodá, ale kvůli chování vedení rychle mizí nadšení z práce.
Jako startup jsme poměrně dost pružný, je tu velká svoboda v tom jak si člověk čas rozvrhne, ale také se tu poměrně dost maká. Je to super pro lidi, kteří chtějí růst, posouvat se. Obyčejný lidé zde většinou nevydrží.
Nejvíce spokojený jsem s kolegy, hodnotami, které firma zastává a jakým směrem se ubírá - občas je to nahoru a dolů, ale to je na tom super!
Občas je práce až nad hlavu, ale chybí mi například multisportka :). ale jinak bych opravdu neměnil. Pokud jste ambiciózní jak já, tak Vás firma ráda podpoří ve vašem růstu.
Nejvíc sem spokojený stím že je dobrý kolektiv lidí, líbí se mi že je tu společný cíl, mužné dosáhnout něčeho velkého. Také se mi líbí že si mohu práci uspořádat tak aby mi vyhovovala po všech stránkách.
Nad touhle otázkou jsem dlouho přemýšlel a došel sem k závěru že mi vlastně nevadí nic jsem spokojený. Myslím že věci se dají řešit za pochodu, takže jestli je potřeba něco vylepšit tak se tak stane. S ničím nespokojený nejsem.
There are 6 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?