Velmi se mi líbí důvěra vývojářům, že dělají co mají. Žádné kontroly ani stížnosti. Všichni si navzájem pomáhají aby finální produkt a workflow byl co nejlepší.
Je to malá firma, takže člověk nemůže přebíhat z jednoho projektu na druhý dle libosti, ale to asi ani v kdejakém korporátu nejde...
Projektů je hodně, takže práce je opravdu jistá. Přijde mi, že se chceme rozšířit o 6 lidí minimálně. Když by projekt nebyl, tak je možnost se přeškolit na jiný framework nebo zaměření v rámci zaměstnání.
Klidnou práci
Za celý rok co jsem tam, jsem necítíl žádný tlak ze strany managementu. Flexibilní pracovní doba je skutečně flexibilní a když vám tam prostě něco vleze, tak to nikomu nevadí, i co se týče meetingů. Všichni jsou pozitivní a podporují se.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?