Pro mě jsou nejužitečnější poptávky od klientů, které dostávám každý den a mám s čím pracovat. Zároveň je práce skvěle zaplacená. Je tu super kolektiv.
Moc velký počet poptávek od klientů, nestíháme to vše zpracovat
Spokojenost s přístupem firmy k zaměstnancům. Skvělé finanční ohodnocení, možnost služebního vozu. Firma jde dobrým směrem je v rozkvětu, vše funguje. Komunikace výborná. Skoro nic není problém. Dostatečné pracovní vytížení, flexibilita, možnost si práci sám plánovat.
Chybí mi více spolupracovníků na administrativních pozicích a také více montážních specialistů. Jinak vše perfektní.
Práci, co dává hlubší smysl
Jelikož smyslem firmy není jen prodat produkt, ale edukovat lidi v oboru obnovitelnych zdroju energii a pokud se zakaznik rozhodne tento system vyuzit tak firma zajisti kompletni servis na klic, aby se zakaznik nemusel o nic starat. Nikoho k porizeni systemu firma nenuti a zaklada si na doporuceni.
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?