Lidský a férový přístup nadřízených, snaha řešit věci rychle a efektivně, dobrá komunikace, řeší se důležité a praktické věci ne korporátní nesmysly, volná pracovní doba
Na firmě oceňuji férovost a precizní práci, zákazník dostane doopravdy to nejlepší a po zásluze je obchodník za dobře odvedenou práci skvěle zaplacen. Firma opravdu hledí a váží si svých zaměstnanců a také jim důvěřuje a ta důvěra je oboustranná.
V této firmě oceňuji především míru lidskosti v přístupu k zaměstnancům. S ničím není problém, na všem se dá domluvit a firma má budoucnost. Aktuální situace na trhu si přímo vyžaduje řešení obnovitelných zdrojů energie. Žádná zbytečná omáčka kolem, profesionální přístup a tah na branku. Poprvé v životě mám pocit, že dělám byznys, ze kterého profituje každá zúčastněná strana a ne jen samotná firma.
Práce na takovémto projektu není pro každého, je zde hodně technických informací, které buď člověk zná nebo se je musí naučit.
firma se neustále snaží zlepšovat pracovní podmínky a zjednodušovat celý proces, máme zajištěné odborné školení, nadstandardní servis a finanční ohodnocení, přátelský a férový přístup.