Prima lidi, konstruktivní přístup. Nejvíc oceňuji práci v design týmu, kde máme super partu. Kolegové z vedlejších týmů taky super. Opora vedoucího. Dobrá parta.
Zatím nerosteme jak chceme, ale věřím, že se nám to povede.
Práci, co dává hlubší smysl
Protože tvoříme produkt pro opravdové lidi. Pro babičky, co už si samy nákup donesou jen s těžkostmi anebo maminku, co se zrovna stará o děti. Anebo jen lidem, kteří chtějí v neděli ráno zůstat spolu doma, aby nemuseli do supermarketu.
Dôraz na kvalitu
Moderný stack, stále skúšame nové technológie
1/3 času vyhradeného na zlepšovanie, refaktoring, vlastné nápady
Flexibilná pracovná doba
Dobrá atmosféra medzi kolegami
Vedenie sa snaží zastabilizovať chaotickú situáciu z minulosti, no niekedy to nevychádza úplne podľa predstáv, priority sa stále dosť často menia
Pomerne veľký rozdiel v spokojnosti ľudí v rôznych častiach firmy
Oceňujem ponúknutú flexibilitu práce remote. S kolegami vychádzam skvelo, dobre spolupracujeme a vzájomne sa podporujeme aj mimo práce. V prípade, že sa zastavím v kancelárii, tak ideme spolu na obed. Oceňujem svojho priameho nadriadeného, ktorý nás podporuje v aktivitách a oblastiach, ktoré nás bavia. A vyzdvihujem ľudskosť a spolupracujúci prístup, namiesto mikromanažmentu, s ktorým som mala skusenosti inde.
Vidím trend návratu do kancelárií a podmieňovanie počtu dní v office, aktuálne ma to však neovplyvňuje, Myslím si, že firmy by mali brať ohľad aj na to, že môžu mať šikovných zamestnancov, ktorí sú remote (sú na to dostatočné kontroly, aby boli spokojné obe strany).