+ Flexibilita + Homeoffice + Worklife balance + Férovost + Transparentnost + Přátelská atmosféra + Možnost dát feedback + Benefity (Multisportka, hodiny AJ, etc.) + Příjemné pracovní prostředí
Momentálně mě nic nenapadá. Občas nastává trochu komunikační šum, ale vždy se vše nakonec vysvětlí.

Práci, co dává hlubší smysl
Firma se zaměřuje na téma cestování, ale ne ledajaké. Na svobodné a udržitelné cestsování. Což je v dnešní době nanejvýš důležité.

Prostředí startupu je hodně dynamické a proto je potřeba být nejen přizpůsobivý, ale i mít chuť se posouvat a učit se novým věcem, protože bez toho to zkrátka nejde.
Napsáno:červenec 2024

možnost pracovat z domova
chybí benefity
Napsáno:červen 2024

časová flexibilita remote práce občerstevní na pracovišti pěkné kanceláře
snížení benefitů

Volnost a samostatnost
flexibilní pracovní doba, remote, důvěra

Práci v týmu mladých lidí
Startupové prostředí, kde se stále věci mění, je potřeba se přizpůsobovat, posouvat. Mladý tým lidí.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:červen 2024

flexibilita důvěra práce z domova
komunikace napříč firmou
Napsáno:červen 2024

Celkově přátelská atmosféra, výborná komunikace v teamu, flexibilní časové rozložení, společné snídaně v kanceláři + další společné akce. Co se týká náplně práce, za ten necelý rok jsem se naučila mnoho nového.
Občas je práce hodně nebo se častěji mění a musím pracovat pod tlakem, ale vždy se to dá zvládnout.
Napsáno:prosinec 2022

Nejvíce oceňuji, že jsme raketový startup, kde se mohu učit jak samostatně podnikat. Mít ještě vedlejší činnost nemám zakázáno, což je pro mě důležité. Stejně jakože nemám fixní dobu a mohu pracovat remote.
Teď jsem z práce stále spíš nadšený, takže asi ne.
Napsáno:březen 2022

Flexibilita, kterou mi dava, moznost zapojeni do dalsich cinnosti i novych veci, firemni benefit
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:březen 2022

Dynamické prostředí startupu a příležitost učit se věcem, na kterých se člověk naučí budovat mezinárodní firmu.
Vzhledem k tomu, že je to sturtup, může občas být nejasná komunikace.
Napsáno:březen 2022

Nasazení kolegů, týmovost, víra, že děláme super deal. Práci odkudkoliv - nemusíš vysedávat 8 hodin v kanclu Práci na plný nebo částečný úvazek 25 dnů dovolené + 4 sick days Odpovídající finanční ohodnocení Smlouvu na dobu neurčitou Možnost práce na IČO nebo formou pracovní smlouvy Nástup ihned nebo dohodou
Občas je to hodně hektické, na rozhodování je poměrně dost málo času, ale u startupu je to vlastně běžné.
Napsáno:březen 2022

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Campiri s.r.o.?