+ Flexibilita
+ Férovost
+ Transparentnost
+ Přátelská atmosféra
+ Možnost dát feedback
+ Benefity (Multisportka, hodiny AJ, etc.)
+ Příjemné pracovní prostředí
Momentálně mě nic nenapadá.
Občas nastává trochu komunikační šum, ale vždy se vše nakonec vysvětlí.
Meaningful work
Firma se zaměřuje na téma cestování, ale ne ledajaké. Na svobodné a udržitelné cestsování. Což je v dnešní době nanejvýš důležité.
Opportunity to learn new things
Prostředí startupu je hodně dynamické a proto je potřeba být nejen přizpůsobivý, ale i mít chuť se posouvat a učit se novým věcem, protože bez toho to zkrátka nejde.
Celkově přátelská atmosféra, výborná komunikace v teamu, flexibilní časové rozložení, společné snídaně v kanceláři + další společné akce. Co se týká náplně práce, za ten necelý rok jsem se naučila mnoho nového.
Občas je práce hodně nebo se častěji mění a musím pracovat pod tlakem, ale vždy se to dá zvládnout.
Nejvíce oceňuji, že jsme raketový startup, kde se mohu učit jak samostatně podnikat. Mít ještě vedlejší činnost nemám zakázáno, což je pro mě důležité. Stejně jakože nemám fixní dobu a mohu pracovat remote.
Teď jsem z práce stále spíš nadšený, takže asi ne.
Nasazení kolegů, týmovost, víra, že děláme super deal.
Práci odkudkoliv - nemusíš vysedávat 8 hodin v kanclu
Práci na plný nebo částečný úvazek
25 dnů dovolené + 4 sick days
Odpovídající finanční ohodnocení
Smlouvu na dobu neurčitou
Možnost práce na IČO nebo formou pracovní smlouvy
Nástup ihned nebo dohodou
Občas je to hodně hektické, na rozhodování je poměrně dost málo času, ale u startupu je to vlastně běžné.
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?