- firemní akce na kterých se nešetří (firemní večírky, sportovní dny, akce pro děti) - před 10 lety zajímavý business, který v ČR nikdo jiný nedělal - velký plat za málo práce
- dříve byla firma řízena hodně direktivně, dnes mají manažeři naprostou volnost a to způsobuje problémy - nejednotný styl řízení - obrovský rozdíl mezi lidmi, najdete zde jak férové hráče, tak herce, kteří si na manažery jen hrají (těch je bohužel víc a procento roste) - nejednotný styl řízení - vlastně si každý dělá co chce, bez ohledu na celek, čili problémy pak dopadají na lidi dole - nejlépe se dá přežít s taktikou vyhnívání - prostě počkat, jestli to na popáté někdo opravdu chce a vlastně tehdy to ještě zkuste neudělat, v podstatě vždy se ukáže, že to není potřeba, nebo to udělá někdo jiný
Napsáno:květen 2022

- Lidi na nižších pozicích jsou skvělí. Našla jsem tu opravdu výjimečné přátele v řadách juniorů. Bohužel, málokterý junior tady dlouho vydrží - prostředí je pěkné, všechno je nové a moderní
- Middle management je naprosto otřesný. Chovají se k nižším pozicím jako ke kusu hadru. Naslibují hory doly na interview a pak později zjistíte, že to tak vůbec není (například když vám slíbí že tak cca za rok vás povýší a pak se dozvíte, že tu musíte být min 2 roky a že se povyšuje 1 člověk na tým za rok) - Důležité informace o práci se dozvídáte když procházíte na chodbě a nikdo vám je oficiálně nesdělí, přestože jsou důležité pro vaši pozici - abyste dostali povýšení, musíte vykonávat popis práce té vyšší pozice (za plat nižší pozice) a pak se možná rozhodnou, že vám povýšení dají - smlouva na dobu neurčitou je prakticky nemožná - platy pro vysokoškolsky vzdělané lidi jsou mizerné - částečný úvazek pro rodiče z dětmi je velice obtížné získat - jste žena v plodném věku? Tak toho asi moc nedostanete, co kdybyste náhodou chtěla na mateřskou

Práci v mezinárodním prostředí
Jazyk, kterym se ve firme domlouva je vyhradne anglictina jelikoz dobra tretina zamestnancu jsou cizinci. Firma ma taky pobocky v americe a ve svycarsku (ale jen administrativni a management pozice, ne r&d)

Uplatnění pro starší 50 let
Protoze nehrozi zakladani rodiny a pravdepodobne ani porizeni hypoteky. Pro oboji je tato prace problematicka
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:září 2025

Firma je vlastněna PPF a na základě špatného managementu. Plánu projektů práce a sledování výsledků došlo k výraznému propouštění. Management samozřejmě svou chybu nijak nepocítil.
Napsáno:únor 2025

vzdelani a inteligentni lidi
dlouha doba na nektere rozhodnuti ktere by slo udelat rychleji
Napsáno:listopad 2024

* zajímavé projekty * slušné benefity a plat * příjemná pracovní atmosféra * příjemné vztahy mezi kolegy a s vedením
home office není "jednoduše" povolen
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:září 2022

Zaujala / nezaujala vás firma SOTIO Biotech a.s.?