- firemní akce na kterých se nešetří (firemní večírky, sportovní dny, akce pro děti)
- před 10 lety zajímavý business, který v ČR nikdo jiný nedělal
- velký plat za málo práce
- dříve byla firma řízena hodně direktivně, dnes mají manažeři naprostou volnost a to způsobuje problémy
- nejednotný styl řízení - obrovský rozdíl mezi lidmi, najdete zde jak férové hráče, tak herce, kteří si na manažery jen hrají (těch je bohužel víc a procento roste)
- nejednotný styl řízení - vlastně si každý dělá co chce, bez ohledu na celek, čili problémy pak dopadají na lidi dole
- nejlépe se dá přežít s taktikou vyhnívání - prostě počkat, jestli to na popáté někdo opravdu chce a vlastně tehdy to ještě zkuste neudělat, v podstatě vždy se ukáže, že to není potřeba, nebo to udělá někdo jiný
- Lidi na nižších pozicích jsou skvělí. Našla jsem tu opravdu výjimečné přátele v řadách juniorů. Bohužel, málokterý junior tady dlouho vydrží
- prostředí je pěkné, všechno je nové a moderní
- Middle management je naprosto otřesný. Chovají se k nižším pozicím jako ke kusu hadru. Naslibují hory doly na interview a pak později zjistíte, že to tak vůbec není (například když vám slíbí že tak cca za rok vás povýší a pak se dozvíte, že tu musíte být min 2 roky a že se povyšuje 1 člověk na tým za rok)
- Důležité informace o práci se dozvídáte když procházíte na chodbě a nikdo vám je oficiálně nesdělí, přestože jsou důležité pro vaši pozici
- abyste dostali povýšení, musíte vykonávat popis práce té vyšší pozice (za plat nižší pozice) a pak se možná rozhodnou, že vám povýšení dají
- smlouva na dobu neurčitou je prakticky nemožná
- platy pro vysokoškolsky vzdělané lidi jsou mizerné
- částečný úvazek pro rodiče z dětmi je velice obtížné získat
- jste žena v plodném věku? Tak toho asi moc nedostanete, co kdybyste náhodou chtěla na mateřskou
Work in an international environment
Jazyk, kterym se ve firme domlouva je vyhradne anglictina jelikoz dobra tretina zamestnancu jsou cizinci. Firma ma taky pobocky v americe a ve svycarsku (ale jen administrativni a management pozice, ne r&d)
Jobs for people aged 50+
Protoze nehrozi zakladani rodiny a pravdepodobne ani porizeni hypoteky. Pro oboji je tato prace problematicka
Firma je vlastněna PPF a na základě špatného managementu. Plánu projektů práce a sledování výsledků došlo k výraznému propouštění. Management samozřejmě svou chybu nijak nepocítil.