Alasans s.r.o. image

Alasans s.r.o.

Maloobchod prostřednictvím internetu

fajn kolegové celkem zajímavá práce
nefér jednání ze strany nadřízené nefér odměňování využijí vás, totálně vás vyšťaví a pak odkopnou
Napsáno:listopad 2024

Pracovní doba HO
Z oddělení:Nákup
Napsáno:duben 2024

Oceňuji, že nic není problém a je možné se na všem domluvit.
Chybí mi zde lepší parkovací dostupnost. Je tu sice možnost zaplatit si parkovací místo, aby měl člověk jistotu, že zaparkuje, ale nepřijde mi vzhledem k výši platu tato cena adekvátní. Bylo by i fajn, kdyby se na WC vrátily papírové ubrousky na ruce (ty fukary jsou sice eko ale nehygienické)
Napsáno:prosinec 2023

Benefity - tarif Docházka
Napsáno:prosinec 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Alasans s.r.o.?
Různorodá práce, pracovní doba Firemní benefity
Napsáno:říjen 2023

- Multisportka, ale bohužel nehrazená - možnost HO - flexibilita
- mizerný a neadekvátní plat - téměř žádné benefity - žádné vícedenní teambuildingové akce - nemoderní kanceláře na nízké úrovni
Napsáno:červen 2023

Skvělý kolektiv kolegů a kolegyň. Pracovní doba Růst firmy Ze začátku dobrá komunikace s vedoucím a spolupráce na vytváření lepší a efektivnějších postupů
Změna vedení, firmě spíše ubližuje, vytváří se nápady od stolu někde v kanceláři, pracovní výkon jsou jen nicneříkající čísla v tabulce,a výsledkem jsou zmatečné a neefektivní procesy, které vše velmi zpomalují. Firma stále jen propouští a nabírá nove lidi - stálé zaučovaní nových lidí je velmi vyčerpávající a zabere mnoho času, který by mohl být využit k práci. Schopných zaměstnanců si neváží, a rádi se chvástají tím, že na vaše místo jich seženou klidně dalších 10 (řečeno minimálně 5-ti zaměstnancům o kterých vím)... bohužel nových, kterým se bude muset někdo věnovat. Benefity jsou bohužel velmi tristní na takovou firmu, která se snaží působit prestižně.

Práci v týmu mladých lidí
Jsou tam skvělý lidé, kteří vždy ochotně poradí, udržují si mezi sebou přátelské vztahy a jsou pro každou srandu i mimo pracoviště

Práci v mezinárodním prostředí
Jelikož firma obchoduje s cca 22 evropskými zeměmi, tak na některých oddělení komunikujete v angličtině s různými zahraničními kolegy.
Napsáno:říjen 2022

Lokalita, pravidelná pracovní doba od po do pá, volné víkendy a svátky. Kolektiv je fajn.
Firma nefunguje správně a neustálé pokusy o zlepšování jsou spíše na škodu, protože nové postupy vymýšlí lidé na vyšších pozicích, kteří neví, jak věci fungují. Žádná komunikace vedení s běžnými zaměstnanci, postaví vás před hotovou věc a na názor se neptají. Benefity kromě stravenek žádné a plat taky žádná sláva. Uznání se taky běžně nedočkáte, i když během sezóny je práce nad hlavu a děláte hromadu přesčasů.
Napsáno:červen 2022

pracovní náplň
Sčítání hodin v docházce (7:01 spočítáne jako 7:30 atd).

Práci v týmu mladých lidí
mladý kolektiv

nadřízení jasně a upřímně komunikují, práce můžeš nechat v kanclu, nebereš domů
Napsáno:květen 2022

dog-friendly office
Napsáno:květen 2021

Zaujala / nezaujala vás firma Alasans s.r.o.?