Oceňuji, že nic není problém a je možné se na všem domluvit.
Chybí mi zde lepší parkovací dostupnost. Je tu sice možnost zaplatit si parkovací místo, aby měl člověk jistotu, že zaparkuje, ale nepřijde mi vzhledem k výši platu tato cena adekvátní.
Bylo by i fajn, kdyby se na WC vrátily papírové ubrousky na ruce (ty fukary jsou sice eko ale nehygienické)
Skvělý kolektiv kolegů a kolegyň.
Pracovní doba
Růst firmy
Ze začátku dobrá komunikace s vedoucím a spolupráce na vytváření lepší a efektivnějších postupů
Změna vedení, firmě spíše ubližuje, vytváří se nápady od stolu někde v kanceláři, pracovní výkon jsou jen nicneříkající čísla v tabulce,a výsledkem jsou zmatečné a neefektivní procesy, které vše velmi zpomalují.
Firma stále jen propouští a nabírá nove lidi - stálé zaučovaní nových lidí je velmi vyčerpávající a zabere mnoho času, který by mohl být využit k práci.
Schopných zaměstnanců si neváží, a rádi se chvástají tím, že na vaše místo jich seženou klidně dalších 10 (řečeno minimálně 5-ti zaměstnancům o kterých vím)... bohužel nových, kterým se bude muset někdo věnovat.
Benefity jsou bohužel velmi tristní na takovou firmu, která se snaží působit prestižně.
Work in a team of young people
Jsou tam skvělý lidé, kteří vždy ochotně poradí, udržují si mezi sebou přátelské vztahy a jsou pro každou srandu i mimo pracoviště
Work in an international environment
Jelikož firma obchoduje s cca 22 evropskými zeměmi, tak na některých oddělení komunikujete v angličtině s různými zahraničními kolegy.
Lokalita, pravidelná pracovní doba od po do pá, volné víkendy a svátky. Kolektiv je fajn.
Firma nefunguje správně a neustálé pokusy o zlepšování jsou spíše na škodu, protože nové postupy vymýšlí lidé na vyšších pozicích, kteří neví, jak věci fungují. Žádná komunikace vedení s běžnými zaměstnanci, postaví vás před hotovou věc a na názor se neptají. Benefity kromě stravenek žádné a plat taky žádná sláva. Uznání se taky běžně nedočkáte, i když během sezóny je práce nad hlavu a děláte hromadu přesčasů.