Wadimex s.r.o.

Skvělý kolektiv, který si dokáže vypomáhat. Práce bez stresu- výborné pracovní podmínky.
Napsáno:prosinec 2021

Individuální přístup - pracovní podmínky jsou fixně dané, ale pokud je někdo nemůže dodržovat (např. děti), není sebemenší problém se domluvit na individuálních pracovních podmínkách. Pokud to je možné, vedení vždy vyjde vstříc.
Místo pracoviště je pokud nejste řidič hůře dostupné. Ale s ostatními se vzájemně nabíráme cestou a jezdíme do práce společně autem.

Firma hodně podporuje vzdělávání či rekvalifikaci svých zaměstnanců. V rámci administrativy je možnost si vybrat placené kurzy z personalistiky, motivace, fakturace, školení na word, excel atd. Technici mají možnost udělat si osvědčení např. jako revizní technik, elektrikáři vyhlášku atd. Tyto vzdělávací aktivity hradí zaměstnavatel.
Napsáno:červen 2021

Super kolektiv, stále nové výzvy
absence závodního stravování

Rozmanitou práci
Rosteme a to rychle :-) Nabízíme rychlé řešení technických problémů na technickém zařízení budov a bezpečnostních systémech. U nás si každý najde co ho baví a to má možnost většinu pracovní doby dělat. Jsme TÝM a buď zapadneš a budeš tu rád, nebo ne :-)

S odborníky je radost pracovat, proto se tu všichni školí ...
Napsáno:leden 2020

pohodová atmosféra ve firmě přímé jednání mezi všemi zaměstnanci krátká vzdálenost do práce malý kolektiv zaměstnanců hezky zařízené pracovní prostory
o ničem nevím
Napsáno:leden 2020

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Wadimex s.r.o.?